ПРАЗНИЦИТЕ НАБЛИЖАВАТ - ПОДАРЕТЕ СИ КОЛЕДА С ДИЗАЙН

  • 01.12.2023
  • Всички

С наближаването на празничния сезон вълнението от подаръците заема централно място, тъй като всеки се стреми да очарова своите близки с наистина специален жест. Какво може да бъде по-необикновено от това да подарите на себе си или на любим човек годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ От екипа на dibla.com ви предоставяме изключителни празнични цени!



Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ в 294 страници
ЦЕНА 49.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача
дата на издаване: 29 септември 2023


Обвит в разкошни твърди корици и обхващащ 294 страници, този каталог не само отличава 36-те най-добри интериорни проекта и техните създатели от престижните награди Dibla Design Awards, но също така представя иновации от 15 водещи компании в сферата на интериорния дизайн. Собствениците на каталози ще се потопят в най-новите тенденции в индустрията, ще съберат ценна информация и ще почерпят вдъхновение за предстоящи проекти или лични пространства, било то домове, офиси, магазини или други. Освен едно приятно четиво, тази книга служи като отличително представяне на висококачествения интериорен дизайн на България. Истински луксозен артикул, той служи и като прекрасен аксесоар за подобряване на всеки интериор.

„Най-доброто от интериорния дизайн“ стои като изключителна изложба, показваща постиженията на най-талантливите дизайнери в страната, ограничена до само 500 копия и по този начин издигайки статуса си на колекционерско издание.

За тези, които търсят допълнителна нотка елегантност, очаква се възможност да се сдобият с луксозен комплект с каталози от минали години. Това обещава да бъде изключително запомнящ се и стилен подарък за Коледа и Нова година, отличаващ се със своята естетика и присъща стойност, със сигурност ще накара всеки любител на изкуството да заблести от гордост. Действайте бързо, тъй като празничната цена е валидна до изчерпване на количествата.


И за пояснение, "Най-доброто от интериорния дизайн 2018" не е включено в този комплект. Ако желаете да станете горд собственик на последните две издания на този луксозен каталог с ограничено издание, възползвайте се от възможността да направите своята поръчка сега.


Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ 2018
ЦЕНА 199.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача


Ние от Dibla, изпитваме огромно удоволствие да отбележим, че нашият Годишен каталог не само служи като стандарт за качество и стил, но и капсулира непоколебимата отдаденост на талантливи български дизайнери и компании, отразявайки еволюцията, наблюдавана в българския интериорен и продуктов дизайн през годините!


Тези интериори са част от 36-те най-добри проекта за 2022-ра. Всички снимки може да видите в Годишния каталог.



Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ в 294 страници
ЦЕНА 49.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача
дата на издаване: 29 септември 2023


ПАРТНЬОРИТЕ В КАТАЛОГ 2022

 


АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ КАТАЛОГ 2023, КЛИНЕТЕ ТУК

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша.

Добави Коментар
Няма добавени коментари