4 YOUR HOME

  • 12.12.2022
  • Всички

В шоурума на 4 YOUR HOME ще откриете пердета, щори, дамаски, ел. корнизи, тапети и аксесоари от най-високо качество в различни ценови класове.

Вносители сa на висококачествени текстилни изделия, с които ще положите и последните щрихи в интериора на дома. Разнообразието от цветове, материи и десени при тях е изключително богато и разполагат, както със семпли, класически варианти, така и с доста ексцентрични и нетрадиционни решения. 

От 4 YOUR HOME са изключително горди от тяхната селекция от детски завеси и тапети, сред които може да откриете героите на DC, Tom-Jerry, Looney Tunes, The Flintstones и още десетки други. Разполагат също така и с многообразие от авангардни тапети, подходящи за акцентни стени.

Вярванията им, че уютът е в детайлите им помага във всяка поръчка да разберат и отразят индивидуалните нужди на клиента и да му предложат възможните решения за неговия дом. 



Комплексната услуга предлагана от тях, спестява много лутане и време, с което всички ние, които сме правили ремонт, сме се сблъсквали и знаем колко е уморително, затова от фирма 4 YOUR HOME, се стараят клиентът да получи всичко на едно място - от консултацията за цветовите решения, до закачането на завесата в дома.

При посещение на шоурума им в София ще попаднете на изключително компетентния им екип, който чрез своя опит и изразени естетически възприятия ще успее да ви консултира по най-добрия начин, за да си тръгнете максимално удовлетворени от избора си и да се чувствате сигурни, че в най-голяма степен той ще отговаря на вашите желания и виждания.


ЗА КОНТАКТИ:


0899 194 176
[email protected]
www.4yourhome.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари