АКЦЕНТНИТЕ СТЕНИ В СЪВРЕМЕННИЯ ИНТЕРИОР SUPER GLOSS, MATT ИЛИ С ДЪРВЕСЕН ДИЗАЙН

  • 27.06.2022
  • Всички

Акцентните стени са задължителни в съвремнния интериор. Те ще го направят по-жив и оригинален. Контрастите на текстурите изглеждат изключително впечатляващи. Но, както всичко, трябва да е с мярка и в съчетание с цялостния дизайн.

Стенните линейни панели с дървесен ефект са един от трендовете за последната година. Към портфолиото на НОЛИНА се присъединиха интериорните декоративни панели за стена SlatWall. Панели HDPS, изработени от 100% рециклируем полистирол. Това са панели, имитиращи естествено дърво, но 100% водоустойчиви, удароустойчиви и лесни за почистване. Монтират се върху стената като декоративен елемент изключително лесно - чрез залепване. Размерът на панела е 2600мм/121мм/21мм.с.

НОЛИНА предлага на българския пазар 4 от най-търсените цветови комбинации линейни панели. Това са декорите: Skandi, Classic, Trendy и Urban 

Разкрий стила си.

Лъскавият финиш отдавнa не е запазен само за предметите в интериора, нека увеличим обема! Стенните покрития оформят основната визия на помещенията. Нека тези големи повърхности също са бляскави. Дизайнерските стенни панели Dumawall на НОЛИНА предлагат нова серия панели – Super gloss!

Dumawall означава качество. Въпреки че панелите имат дебелина само 5 мм, те са също толкова здрави, колкото и керамичните плочки. Mогат да бъдат поставени и върху съществуваща облицовка. Дори без да къртят съществуващи плочки. Следователно са идеални както за ново строителство, така и за ремонт.

Възползвайте се максимално от интериора си за минимално време с Dumawall. Декори, коите не само предоставят приятния вид на естествените материали камък, мрамор, пясък и дърво, нo и се усещат като тях. Това е ключът към постигане на краен резултат, в който всеки детайл е правилен.

Dumawall може да се инсталират дори под душа. Тези панели са 100% устойчиви на вода и защитават от проникване на вода, когато са правилно монтирани в съответствие с инструкциите за монтаж, поради тяхната уникална комбинация от композитно PVC, висококачествено покритие и монтаж на език и жлеб.

Dumawall, колекцията — открийте също така Inspiro и широкоформатни панели XL.

Тези иновативни плочки се произвеждат в различни размери, така че да отговорят на всеки интериорен проект, включително и XL панели за оформяне на душ зоната: плочки 37,5х65см, плочки 42х70см, XL панели 40х260см и 90х260см. Широкоформатните плочки улесняват процеса на работа, което води до бързото завършване на банята и до по-малко разходи за труд. Плочките и XL панелите могат лесно да се комбинират и споделят елегантния V-образен жлеб, който придава на Dumawall реалистичен и уникален вид и усещане.


ЗА КОНТАКТИ:


0886 087 267
[email protected]
www.nolina.bg

Facebook
Instagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари