АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ СТАРТИРА НА 30 МАРТ

  • 29.03.2022
  • Всички

Успехът се крие в постоянното надграждане – това е и водещата линия за организаторите на изложението Архитектурно-строителна седмица, които внасят финални щрихи в подготовката за изданието през тази година. Изложението на строителния бранш, което ще завладее София от 30 март до 2 април ще покаже надграден формат, включващ първото издание на АТЕСТ Експо и паралелно провеждащото се изложение ЕКСПОМЕБЕЛ.


Безплатна покана можете да свалите от ТУК

Очакваме ви от 30 март до 2 април 2022г. в Inter Expo Center


Архитектурно-строителна седмица 2022 в Интер Експо Център е барометърът на строителния сектор, като за 22-ри път предоставя уникална бизнес платформа за трансфер на знания и представяне на иновациите в сектора. „Висока е допълнителната стойност и на множеството професионални събития в съпътстващата програма“, коментират от бранша, отчитайки, че сега за първи път ще се проведе и АТЕСТ Експо.

Миналогодишното издание доказа острата нужда от контакта на живо. И сега на 8000кв.м. Архитектурно-строителна седмица ще даде възможност за лична среща на производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншовите организации. Ще открием новостите при „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК”, “Smart системи”.

За първи път – АТЕСТ Експо 

Надграждането и развитието са основни приоритети за организаторите на Архитектурно-строителна седмица. В резултат на това, за първи път се осъществява АТЕСТ Експо. С партньорството на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), ще получим възможността да се запознаем с най-новите предложения при едрата строителна техника и строителна механизация. Те ще разгърнат потенциала си на над 10 000 кв.м.външни площи на комплекса. Друг нов акцент на изложението ще бъде пилотно въведеният панел за инвестиционните инструменти, кредитирането и застраховането в строителството.

Иновации – тази ключова дума

Последните издания на Архитектурно-строителна седмица превърнаха изложението в платформа за представяне на иновации в сектора. Тази година ще видим Hörmann homee - модулна и гъвкава централа за управление на умен дом. Белият куб е с WLAN връзка, може да се позиционира навсякъде и позволява други модули да бъдат свързани към него, според необходимостите на Smart Home. Предимствата си разкрива и програма за отчет на СМР, изчисляваща заработки на база извършените СМР от всеки работник, надници на акорд, база или час и дава още много ценна информация. Търсещите решения за фотоволтаични централи пък ще открият специално проектирани регулируеми стойки.

За създаването на енергоефективни сгради, ще открием цялостно решение за термомостовете Schöck Isokorb. Ще се запознаем и с последни модели покривни прозорци VELUX 3в1 и още иновации, позволяващи навлизане на максимално количество светлина в помещението, както и с ICF технология от изолиращи кофражни елементи и форми . За финалния щрих в банята погледа ще спира Grohe Allure – смесителят за баня – елегантен, деликатен и минималистичен. Ще бъде представен и специалният застрахователен продукт „Строителни и земекопни машини (Каско на машини)“ от Булстрад, създадени за строителни и земекопни машини.

Заедно с Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо ще се проведе и ЕКСПОМЕБЕЛ. Изложението, посветено на мебелната промишленост, интериорния дизайн и обзавеждането по един логичен начин затваря кръга на процесите в екосистемата, свързани с изграждането на сградите и съоръженията и тяхното финализиране.

Какво предстои в сектора на строителството ще разберем от 30 април до 2 март, благодарение на изложението Архитектурно-строителна седмица. Може да посетите форума, като се възползвате от поканата за партньори на DIBLA, която да свалите ТУК или да си направите онлайн регистрация за свободен вход на САЙТА.


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари