AUTODOOR - БЕЗ НУЖДА ОТ ДОПИР

  • 22.08.2023
  • Всички

Вашият Liebherr Ви оставя поле за действие

Благодарение на функцията AutoDoor отваряте Вашия хладилник с почукване или гласова команда. И ако е необходимо, го отваряте и затваряте лесно с ръка или смартфон. В допълнение това улеснява отварянето на големи и тежки врати. С Liebherr AutoDoor освен че пестите усилия, спестявате и време, което е безценно предимство на иновативната функция, приложима по следните начини:

Чрез гласова команда

Достатъчна е само една команда към Amazon Alexa, за да отворите уреда без ръце. Така дръжката и лицето остават чисти дори ако ръцете Ви не са. Уредът и SmartSpeaker трябва да са свързани с приложението SmartDevice. 

Чрез почукване

Двукратното почукване по вратата активира автоматичното отваряне на Вашия хладилник или фризер. Тази функция е за цялата външна и вътрешна врата. Между другото: Ако ръцете Ви са заети, може да почукате и с крак. Чувствителността на сензора за натиск може да се регулира с плъзгач в зависимост от изискванията към уреда.

Чрез смартфон

Чрез приложението SmartDevice вратата също може да се отваря и затваря автоматично. В допълнение към гласовия контрол, други функции на AutoDoor могат да бъдат зададени в приложението SmartDevice: продължителност на затваряне на вратата или под какъв ъгъл трябва да се отвори тя (поне 70°). 

AutoDoor – полезно за Вас, полезно за природата                                                       

Случвало ли Ви се е да забравите вратата на хладилника отворена? С Liebherr AutoDoor, който се затваря автоматично, може да решите този проблем веднъж завинаги. Освен че намалявате стреса, оптимизирате разходването на ел. енергия. По този начин AutoDoor се грижи едновременно за портфейла Ви и за природата. 

Елегантно решение за живот в улеснение

Който залага на най-високото качество, не трябва да прави компромиси. Уредите Liebherr с функция AutoDoor комбинират по съвършен начин удобството и функционалността с изчистения модерен дизайн. Така кухнята без дръжки съчетава неподвластната на времето елегантност с актуалните високотехнологични тенденции, гарантирайки едно изцяло ново преживяване на възможно най-високо ниво. Елегантният дизайн и интелигентните технологии за свежест впечатлиха едновременно в два конкурса за дизайн: iF Design Award 2022 и Red Dot Award 2022 в категорията Product Design. Комбинираните хладилник-фризери и хладилниците от сериите Prime и Peak от новата гама уреди получиха желаните награди за изключителен продуктов дизайн.

Liebherr – пионер в иновациите

Непрекъснатият стремеж на Liebherr да върви в крак със съвременните технологии намира пряк израз в разработката на революционни за пазара нововъведения. Такова е и функцията AutoDoor, която прави уредите на Liebherr изключително практични, като се отварят и затварят автоматично. 

Liebherr наистина мисли за Вас

За Liebherr безкомпромисната посветеност на клиента се е превърнала в запазена марка. Ето защо функцията AutoDoor е разработена с мисъл и за най-уязвимите – децата и хората с ограничена подвижност, които могат да отворят уреда по-лесно от всякога при невъзможност за достигане на физически монтирана дръжка.

Защото доверието е най-важно

Повече от 60 години Liebherr е синоним за висококачествени хладилници и фризери. За да се подсили още повече доверието към марката, сега всеки, който е избрал уред от домакинската гама Liebherr, получава допълнителна ГаранцияПлюс (GarantiePlus) след регистрация с личен имейл.

Периода на кампанията e от 23.06.2023 до 30.09.2023.


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари