Avantech YOU

  • 01.08.2023
  • Всички

Със своите многократни отличия за дизайн и иновации, HETTICH Avantech YOU е изборът, който SALEX правят за най-добрата система за чекмеджета, която може да изберете.

10 Причини, които правят Avantech YOU най-добрата система за чекмеджета

Изящен дизайн
Елегантната и минималистична естетика на Avantech YOU,  без усилие ще се слее с всяко пространство, оставяйки зад себе си претрупаните чекмеджета със своя съвременен външен вид. Допълвайки естетиката на всеки шкаф, изчистените линии на Avantech YOU ще добавят нотка лукс и ще направят всяко отваряне и затваряне удоволствие за сетивата.

Повече от 20 000 възможни конфигурации за дизайн

С Avantech YOU можете да направете вашите чекмеджета уникални, отразявайки вашите индивидуални предпочитания и стил. Красотата на системата Avantech YOU се крие в нейната приспособимост към дизайна на всяко пространство. Можете да персонализирате вашите чекмеджета с безкрайни възможности за дизайн, благодарение на широка гама от ширини, височини, дизайнерски царги и профили от различни материали като стъкло, дърво алуминий и др.

Made in Germany
Освен произведена и конструирана с прецизност от немските инженери на Hettich в Германия, за системата Avantech YOU са използвани и най-висококачествените материали, които ще гарантират издръжливост дори при интензивно натоварване. Това е доказано и от проведените тестове, на които водачите на Avantech You са направили над 80 000 цикъла на отваряне и затваряне и са продължили да работят така както след първото отваряне!

Единствената система, която се самопочиства

Определено едно от най-големите предимства на Avantech YOU е това, че е единствената система на пазара със самопочистващ се механизъм при водачите Quadro YOU.
Това е особено полезно в кухненските чекмеджета, където се съхраняват хранителни продукти. Там често попадат малки отпадъци, които могат да достигнат до механиката, като с времето да повредят работата и прецизното ѝ движение. С Avantech YOU ще сте сигурни, че вашите чекмеджета ще работят гладко и безшумно до след години на употреба.

Най-иновативните технологии в индустрията
Немските инженери от Hettich са известни със своите иновативни решения и Avantech YOU не прави изключение! 

Системата включва интелигентни функции като пълно изтегляне, интегрирано плавно затваряне и функция за отваряне с натискане(Push to Open). Така вашите чекмеджета ще се отварят с лекота, без значение в коя точка на чекмеджето натиснете, за да активирате отваряне или затваряне. Няма да усетите поклащане или заклинване на чекмеджето, дори когато то е натоварено с тежки предмети. Това ще ви носи изключителен комфорт при всяко използване на системата.

Организиране и персонализиране на вътрешно пространство
Hettich предлага най-разнообразните възможности за организиране и персонализиране на вътрешната част на вашите чекмеджета. С широка гама от решения, предназначени предимно да увеличат ефективността на съхранение и да поддържат вещите ви подредени, и така че всичко да има своето определеното място.

  • Удоволствие от експлоатацията
  • Оптимизиране пространството

Възможност за интегрирано осветление  
Една от забележителните опции налични за Avantech YOU е функцията за осветление. Тя осигурява хомогенна LED светлина без да изисква никакво сложно окабеляване или връзки. Системата получава награда за иновативен дизайн на престижното изложение в Германия Interzum през 2021.
Avantech YOU комплектът за осветление може лесно да се прикрепи към страничните профили дори на вече инсталирано чекмедже Това е безпроблемен процес, който изисква минимални усилия. Това ви дава възможност да добавите комплекта за осветление дори и след като вече сте сглобили и монтирали вашата система.

Лесен монтаж
Никой не иска да се занимава със сложни инсталационни процеси. С Avantech YOU инсталирането е максимално улеснено. Системата разполага с патентованата технология за бързо монтиране на Hettich, което я прави невероятно лесна за използване.
Дори при по-сложните за монтиране Push to Open стабилизиращи щанги, Hettich са помислили за монтажа, така че да можете да монтирате чекмеджето си с няколко движения.

Пълно изтегляне

За разлика от своите конкуренти, Avantech YOU е с реално пълно изтегляне. Това осигурява комфортен достъп до всяка вътрешна точка на вашето чекмедже, като сте сигурни, че дори и с пълен товар, то няма да провисне или затрудни, или компрометира работата на механизма. 

Интегрирано регулиране в страничните профили

Още една от идеите, които поставя Avantech YOU като най-добрия избор, когато търсите функционалност и дизайн в едно, е скритият под царгата механизъм, който предлага решения за фина настройка на подравняване и позициониране на вашите чекмеджета.

Заключение

Oт „Салекс“ без съмнение избират Hettich Avantech YOU, като най-добрата система за чекмеджета на пазара!
Освен изключителния дизайн и красивата визия, които Avantech YOU предоставя, тази система се отличава и със своята издръжливост и функционалност.

В Hettich Avantech YOU открихa решение, което превъзхожда всички останали конкуренти, не само защото е последно поколение и събира в себе си всички иновации, но и защото промени стандартите за качество и удобство
Можете да получите пълна информация за продукта в шоурумите на Salex или на www.salex.bg


ЗА КОНТАКТИ:


0889 411 311
[email protected]
www.salex.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари