ЧЕРНИТЕ ВРАТИ В ИНТЕРИОРА

  • 02.03.2023
  • Всички

Черното винаги е било символ на лукс, изтънченост и непреходна красота в света на интериорния дизайн. Eдно от най-завладяващите приложения на този цвят е при вратите, заради техните предимства в създаването на модерни и елегантни интериори. Черните врати стават все по-популярни в проектите за изискан интериорен дизайн по няколко причини. Първо, черното е универсален цвят, който може да се комбинира с всички останали цветове, което улеснява създаването на впечатляващ и модерен дизайн. От полската фирма ERKADO, на която официален представител за България е Флор Декор, Ви предлагат уникален черен цвят при избора на врата, само и единствено със ST CPL покритие. Този ламинат се състои от декоративен слой импрегниран със смоли, и долен слой придаващ еластичност. Тази комбинация се характеризира се с висока устойчивост на удар, абразия, надраскване, високи температури, влага и UV лъчение. 

Изборът на врата или каса с черно ST CPL покритие може да подчертае характера на всякакъв вид интериор, защото е приложимо както за индустриално, така и за луксозно помещение. Стилно, но и лесно за поддръжка, благодарение на покритието Anti Finger, което намалява замърсяванията и следите от пръстови отпечатъци.
За допълнение и засилване на визуалния ефект могат да се използват горни и странични панели за разширяване на касата също в черен цвят. Подходящ избор за модерен и същевременно по-строг интериор е и врата GRAF 36, изработена от здраво закалено стъкло. Елегантните черни рамки и черни декорации могат да допълнят и подчертаят характера на  помещението, ако такова е търсеното въздействие. Стъклените врати ERKADO ефектно осветяват интериора и оптически го уголемяват. Страхотни са както за офиси, които се нуждаят от много светлина, така и за апартаменти.  

Врата Nemezja 14 е сравнително ново попълнение в каталога на ERKADO и заслужава внимание не само защото изглежда ефектно в черно, но и заради възможността да я имате и в бял вариант,  с лаково покритие в комбинация с черни елементи - панти и дръжка.

Ако в интериорния проект е необходимо да се внесе нотка на аристократизъм и лукс, си заслужава да се използват черни врати със златна интарзия от серията Intarsja Lux на ERKADO. Дълбокият, наситен цвят на черното, съчетан с блестящият ефект на четкано злато, създава усещане за богатство и разкош в пространството, като добавя фин, но въздействащ дизайнерски елемент .

Красотата и уникалния характер на вратите в интериора може да се подчертае и с използването на специалното черно стъкло VSG на ERKADO. Това иновативно решение, известно като "безопасно стъкло", е изработено от гладко стъкло, проектирано по специален начин, за да се предотврати счупването на остри парчета в случай на повреда .

Важен момент при избора на черни врати е съобразените с тях обков, панти и дръжка. Те допринасят за цялостния вид и завършеност на вратата, затова е нужно да се подберат внимателно. ERKADO предлага необходимия “арсенал” от обков, в различни  цветове: дръжки, панти, капачки, вентилационни розетки, магнитни ограничители, които могат да се използват като допълнение към вратите и подчертават характера на проектирания интериор. Интересен контраст може да се създаде, като се съчетаят черни елементи с бели врати. 

ERKADO предлагат още едно иновативно решение за своите врати - антибактериалната дръжка RUMBA. Тази дръжка, налична в черен цвят, е покрита със сребърни йони, които помагат в борбата с бактериите и поддържат максимална хигиена в интериорното пространство. Това решение е идеално за тези, които отдават приоритет на чистотата и държат на максимална хигиена в дома или офиса


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари