DESIGN>PEOPLE 2021 - ИНОВАЦИИ НА МОРСКИЯ БРЯГ

  • 21.07.2021
  • Всички

Изпратихме шестото издание на Design>People 2021, най-големият форум за специалисти в областта на интериорния дизайн в България с много усмивки, вдъхновение и най-важното - с много нови приятелства и професионални контакти, които създадохме.

Като всяка година подготвихме интересна, полезна и изключително вдъхновяваща програма за всички гости. Близо 100 от най-добрите специалисти в сферата на интериорния дизайн пристигнаха в хотел RIU® Palace Sunny Beach*****, за да станат част от трите дни на форума, които бяха изпълнени с много възможности за получаване на нови знания, създаване на контакти и представяне на най-новите тенденции в областта на интериорния дизайн. Събитието недвусмислено показа, че интериорният дизайн в България е с много високо качество и страната ни може да претендира, че разполага със специалисти на световно ниво.

Най-важното за едно такова събитие са хората и партньорите, които стават част от него. Тук е мястото да благодарим на всички наши партньори, на страхотните ни лектори и невероятните ни гости, които допринесоха за уникалната атмосфера. Видяхме много нови лица и доста специалисти от цялата страна, като изборът на морска локация допринесе за силно присъствие на хора от Бургас и Варна. Миксът от участници беше изключително разнообразен и това даде прекрасни възможности за нетуоркинг между присъстващите. 

Именно така започна и първата вечер - с официална вечеря в италианския ресторант “Toscana”, където гостите имаха възможност да се запознаят, докато се наслаждаваха на изискана кухня от най-високо ниво.

“За мен беше удоволствие да бъда част от форума Design>People 2021. Организаторите от dibla създадоха атмосфера на изключително висок професионализъм, топ съдържание и възможности за създаване на нови партньорства и нетуъркинг. Благодаря за поканата и поздравления за впечатляващата енергия и ритъм!”

Александър Балабанов, лектор и мениджър в Dynamix Lab

Първата вечер приключи с представяне на новото издание на годишния каталог “Най-доброто в интериорния дизайн за 2020”. То за пореден път събира най-добрите проекти от интериорния дизайн в България за изминалата календарна година, като всеки един от участниците в събитието получи по един екземпляр от луксозното издание. Проектите, които бяха поместени вътре бързо станаха водеща тема на разговор сред гостите, а ние с радост можем да споделим и още един пробив, който направихме с каталога - изданието от тази година е одобрено от Националната библиотека “Св. св. Кирил и Методий” и ще бъде входирано като единственото издание там специализирано в областта на интериорния дизайн. Нямаме търпение най-добрите проекти на българските интериорни дизайнери в каталога да бъдат достъпни за вдъхновение за всички млади специалисти. Това е една от стъпките, които правим за утвърждаване на интериорния дизайн като водеща индустрия в България. 

“Работим по популяризирането на дизайна в България от години. Именно заради това създадохме dibla.com като място, на което могат да се видят на 200 000 изображения от над 5500 различни проекта, чрез което показваме високото качество на работата на българските специалисти и даваме възможност на крайните потребители да намерят подходящ интериорен дизайнер.” 

Генчо Гоев, интериорен дизайнер и собственик на dibla.com 

Първата вечер от DESIGN>PEOPLE приключи с много положителни емоции и всички участници бяха готови за един изключителен втори ден, който беше наситен с презентации за най-големите иновации в областта на интериорния дизайн, новите промени по платформата Dibla.com и добавената стойност, която те дават на интериорните дизайнери, които са регистрирани в нея, както и три вдъхновяващи панела, които дадоха изключително голяма добавена стойност на участниците в събитието. Те бяха водени от трима от най-добрите специалисти в своята област в България въобще. 

Денят започна с презентации на фирмите-партньори на форума - ПАРКЕТЕН СТИЛ, CAMPA, ELECTROSOUND.BG, SICIS и SCHNEIDER ELECTRIC представиха своите най-нови решения, продукти и услуги, които могат да са полезни на специалистите в областта на интериорния дизайн при реализацията на техните проекти. Професионалните презентации бяха на много високо ниво, като добавената стойност беше и за двете страни - презентиращите компании и интериорните дизайнери и архитектите. Бяхме се погрижили за спазването на всички противоепидемични мерки, но без това по някакъв начин да се отрази на комфорта на участниците - беше наета три пъти по-голяма зала от необходимото и бяха добавени двойно повече столове, за да може да се спази нужната дистанция от едно свободно място. 

Допълнителен щрих, който беше направен в удобство на всички участници беше организираната демо-зона, в която всички фирми-партньори бяха изложили своите най-нови продукти и решения в областта на интериорния дизайн. Всички кафе-паузи и коктейлната част се проведоха в изложбената част, за да могат интериорните дизайнери и архитектите да видят презентациите на компаниите на живо в продукт. Този начин на организация на свободното време и пространство беше пилотен за това издание на форума.

“За нас беше удоволствие за поредна година да бъдем част от домакините на събитието “DESIGN>PEOPLE “организирано от нашите партньори Dibla. Както винаги организацията беше на най-високо ниво, а повече от 100 от топ дизайнерите в България взеха активно участие в събитието, на което представихме новостите в домашната автоматизация и дадохме старт на нашия конкурс за ключове в интериора“ Елементи”. Лятното настроение подсилено от близостта на морето само допринесе за още по-големия успех на събитието!

Наталия Петрова, SCHNEIDER ELECTRIC

Денят продължи с презентация на тема “Тенденции в дигиталния маркетинг за 2021”, която беше ценна за почти всички присъстващи. Лекторът Борислава Христова е маркетолог с огромен опит. Тя сподели ценни съвети и обратна връзка към участниците за това как да използват актуалните тенденции в дигиталния маркетинг, за да се позиционират по-добре и да привличат нови клиенти. Публиката беше активно ангажирана и задаваше множество въпроси, а самата Борислава беше във вихъра си и успя да отговори и на най-заплетените питания. 

След това собственикът на dibla.com, Генчо Гочев представи на всички присъстващи новите функционалности и последния ъпдейт на платформата за интериорен дизайн в България - Dibla. Новостите в платформата са ориентирани повече към крайните потребители, които търсят услугите на интериорен дизайнер или архитект. Те дават на хората допълнителни инструменти, които да улеснят търсенето и самия подбор. На първо място платформата е още по-добре изглеждаща за мобилни устройства, а самите посетители на сайта могат да създават свои галерии със снимките от проекти на дизайнери, които са харесали. След което да могат бързо и лесно да влязат в контакт с тях чрез бутона "свържи се с автора". Всички тези нововъведения ще дадат шанс на активните интериорни дизайнери, които качват свои проекти и поддържат профилите си актуални да бъдат по-конкуренти и да бъдат забелязани чрез платформата. Dibla.com прави процесът на свързване на клиента с интериорния дизайнер и възлагането на проект лесен, бърз и удобен. 

Всички присъстващи имаха възможност да попълнят предварително изготвено споразумение между тях и платформата, което дефинира новият принцип на работа. След излизането на платформата извън границите на България, именно те ще бъдат и първите, чиито профили ще са видими за чужбина. Ако сте пропуснали да попълните своето споразумение по време на форума или имате интерес тепърва да попълните такова, моля да се свържете с нас:

ЗАЯВКА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО

моля, попълнете формуляра и ще се свържем с вас

............................................................................................................................................................................................

“Бих искала да благодаря на създателите на единствената професионална платформа за дизайнери в България. Най-вече за смелостта и амбицията им да събират и показват нивото на българските творци. И не на последно място - за изключително полезното ежегодно събитие DESIGN>PEOPLE, на което имаме възможност да обменим опит помежду си и да се запознаем с нови фирми производители, а от тази година да присъстваме и на лекции за личностно развитие. Организацията е чудесна и винаги различна, а времето за отдих превърнато в дизайнерско парти с много смях, танци и забавление. БлагоДаря ви от сърце, че имам възможност да съм част от DIBLA.” 

Мина Картова, интериорен дизайнер 

След обедната почивка, която се превърна в нетуъркинг пауза за създаване на контакти след първите презентации, денят продължи с темата на инж. Велизар Петров - “Ползата от сертифициран проджект мениджър в интериорния екип". Много специалисти в областта на интериорния дизайн за първи път осъзнаха нуждата и важността от сертификация в областта на проектния мениджмънт, особено когато работят с чуждестранни експерти и клиенти. Веднага след събитието се роди идея за създаването на тематичен курс за сертифициране в партньорство с Dibla.com. Ще ви държим в течение по тази тема. До края на деня бяха представени и компаниите COLOR HOME, GROHE, BOLZAN и PRISMA, a събитието беше закрито от Александър Балабанов, който взриви залата със своята тема: "Как да привлечем добри кадри - мотивирането им и задържането им в екипа". Неговият тренинг беше създаден специално за събитието и помогна на всички в аудиторията да съумеят да изградят успешна промяна към по-добро на личностно ниво и след това да пренесат това към екипите и организациите, на които са начело.  

Скоро очаквайте специална публикация, която поставя фокус върху презентациите от събитието. Гордеем се, че успяхме да въведем успешна симбиоза между презентациите на компаниите и такива, които помогнаха на участниците да се развият като по-добри специалисти. 

След края на формалната част последва коктейл, вечеря и едно страхотно плажно парти на коледна тематика, което беше черешката на тортата на DESIGN>PEOPLE 2021. Доказаната формула на нетуъркинга даде възможност на гостите и презентаторите да прекарат време заедно и да обменят полезни контакти и информация докато се забавляваха от сърце. Партито продължи до сутринта, а голяма част от участниците прекараха и неделния ден в разговори на плажа. Перфектната вечер нямаше да е възможна без нашите партньори от Sabranie и Glenfiddich, които подкрепиха събитието.

“Ефектът Dibla: талантливи дизайнери + топ партньори/ продукти = знакови интериори с награди и номинации.

Формулата за идеалното събитие:

- дизайн гости;
- доказани партньори/ продукти;
- безупречна организация от Dibla!

Единствената валидна платформа на дизайн гилдията в България, официално призната и от участници, и от партньори. Само от Dibla могат да съберат на едно място толкова много имена в интериорния дизайн и партньори с продукти от световна класа в стремеж да развият индустрията до следващо ниво!”

Михаил Батанов, BOLZAN 

Ние изпращаме с изключително удовлетворение това прекрасно събитие и благодарим на всички, които станаха част от него. Гледаме уверено към следващата година и седмото издание на DESIGN>PEOPLE, а дотогава ще продължим да правим това, което умеем най-добре - да популяризираме работата на българските професионалисти в областта на интериорния дизайн чрез нашата платформа!

..........................................................................................................................................................................................

ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2021

                                        

                                        

                   

............................................................................................................................................................................................

АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ DESIGN > PEOPLE 2022, КЛИНЕТЕ ТУК

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша.

Добави Коментар
express-phone
EXPRESS-SERVICES : Importateur et distributeur en pièces détachées : APPLE, SAMSUNG, SONY, NOKIA, ASUS, HUAWEI... EXPRESS-SERVICES est un distributeur au service des professionnels, spécialisé dans les pièces détachées et l'outillage de réparation pour téléphones mobiles, tablettes, ordinateurs MAC et PC et les consoles de jeux. Avec EXPRESS-SERVICES optimisez vos achats et trouvez les meilleurs produits grâce à notre large gamme de pièces détachées et accessoires. Notre catalogue propose plus de 8 000 produits et couvre la majorité des marques. https://www.express-phone.com/
bonconnecte
Mini Camera Espion Enregistreur,SP-Cow Full HD 1080P Magnetic Spy Cam Nanny Caméra,caméra Miniature et détection de Mouvement avec Carte mémoire 32G,Interieur/Exterieur Micro Camera Surveillance https://www.bonconnecte.com/category/image-son/
Eric Jones
Good day, My name is Eric and unlike a lot of emails you might get, I wanted to instead provide you with a word of encouragement – Congratulations What for? Part of my job is to check out websites and the work you’ve done with dibla.com definitely stands out. It’s clear you took building a website seriously and made a real investment of time and resources into making it top quality. There is, however, a catch… more accurately, a question… So when someone like me happens to find your site – maybe at the top of the search results (nice job BTW) or just through a random link, how do you know? More importantly, how do you make a connection with that person? Studies show that 7 out of 10 visitors don’t stick around – they’re there one second and then gone with the wind. Here’s a way to create INSTANT engagement that you may not have known about… Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know INSTANTLY that they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally checking out dibla.com. CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. It could be a game-changer for your business – and it gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately (and there’s literally a 100X difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes.) Plus then, even if you don’t close a deal right away, you can connect later on with text messages for new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship. Everything I’ve just described is simple, easy, and effective. CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here https://boostleadgeneration.com
Eric Jones
Hi, Eric here with a quick thought about your website dibla.com... I’m on the internet a lot and I look at a lot of business websites. Like yours, many of them have great content. But all too often, they come up short when it comes to engaging and connecting with anyone who visits. I get it – it’s hard. Studies show 7 out of 10 people who land on a site, abandon it in moments without leaving even a trace. You got the eyeball, but nothing else. Here’s a solution for you… Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to talk with them literally while they’re still on the web looking at your site. CLICK HERE http://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. It could be huge for your business – and because you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately… and contacting someone in that 5 minute window is 100 times more powerful than reaching out 30 minutes or more later. Plus, with text messaging you can follow up later with new offers, content links, even just follow up notes to keep the conversation going. Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable. CLICK HERE http://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more eyeballs into leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com
Eric Jones
Hey, my name’s Eric and for just a second, imagine this… - Someone does a search and winds up at dibla.com. - They hang out for a minute to check it out. “I’m interested… but… maybe…” - And then they hit the back button and check out the other search results instead. - Bottom line – you got an eyeball, but nothing else to show for it. - There they go. This isn’t really your fault – it happens a LOT – studies show 7 out of 10 visitors to any site disappear without leaving a trace. But you CAN fix that. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know right then and there – enabling you to call that lead while they’re literally looking over your site. CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better! Plus, now that you have their phone number, with our new SMS Text With Lead feature you can automatically start a text (SMS) conversation… so even if you don’t close a deal then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. Strong stuff. CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here https://boostleadgeneration.com
Eric Jones
Cool website! My name’s Eric, and I just found your site - dibla.com - while surfing the net. You showed up at the top of the search results, so I checked you out. Looks like what you’re doing is pretty cool. But if you don’t mind me asking – after someone like me stumbles across dibla.com, what usually happens? Is your site generating leads for your business? I’m guessing some, but I also bet you’d like more… studies show that 7 out 10 who land on a site wind up leaving without a trace. Not good. Here’s a thought – what if there was an easy way for every visitor to “raise their hand” to get a phone call from you INSTANTLY… the second they hit your site and said, “call me now.” You can – Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better! That’s why we built out our new SMS Text With Lead feature… because once you’ve captured the visitor’s phone number, you can automatically start a text message (SMS) conversation. Think about the possibilities – even if you don’t close a deal then and there, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. Wouldn’t that be cool? CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here https://boostleadgeneration.com
bayan amira
Какви ще бъдат новостите по плажовете тази година? Чакаме с нетърпение. https://www.amiraistanbul.com/kizlar/vip-eskort/
Eric Jones
Hey, my name’s Eric and for just a second, imagine this… - Someone does a search and winds up at dibla.com. - They hang out for a minute to check it out. “I’m interested… but… maybe…” - And then they hit the back button and check out the other search results instead. - Bottom line – you got an eyeball, but nothing else to show for it. - There they go. This isn’t really your fault – it happens a LOT – studies show 7 out of 10 visitors to any site disappear without leaving a trace. But you CAN fix that. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know right then and there – enabling you to call that lead while they’re literally looking over your site. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better! Plus, now that you have their phone number, with our new SMS Text With Lead feature you can automatically start a text (SMS) conversation… so even if you don’t close a deal then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. Strong stuff. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here https://jumboleadmagnet.com
Eric Jones
My name’s Eric and I just came across your website - dibla.com - in the search results. Here’s what that means to me… Your SEO’s working. You’re getting eyeballs – mine at least. Your content’s pretty good, wouldn’t change a thing. BUT… Eyeballs don’t pay the bills. CUSTOMERS do. And studies show that 7 out of 10 visitors to a site like dibla.com will drop by, take a gander, and then head for the hills without doing anything else. It’s like they never were even there. You can fix this. You can make it super-simple for them to raise their hand, say, “okay, let’s talk” without requiring them to even pull their cell phone from their pocket… thanks to Talk With Web Visitor. Talk With Web Visitor is a software widget that sits on your site, ready and waiting to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know immediately – so you can talk to that lead immediately… without delay… BEFORE they head for those hills. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. Now it’s also true that when reaching out to hot leads, you MUST act fast – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later is huge – like 100 times better! That’s what makes our new SMS Text With Lead feature so powerful… you’ve got their phone number, so now you can start a text message (SMS) conversation with them… so even if they don’t take you up on your offer right away, you continue to text them new offers, new content, and new reasons to do business with you. This could change everything for you and your business. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to learn more about everything Talk With Web Visitor can do and start turing eyeballs into money. Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – you could be converting up to 100x more leads immediately! It even includes International Long Distance Calling. Paying customers are out there waiting. Starting connecting today by CLICKING HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here https://jumboleadmagnet.com
Eric Jones
My name’s Eric and I just found your site dibla.com. It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective. Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com for a live demo now. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them. Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here https://jumboleadmagnet.com
Eric Jones
Hi, Eric here with a quick thought about your website dibla.com... I’m on the internet a lot and I look at a lot of business websites. Like yours, many of them have great content. But all too often, they come up short when it comes to engaging and connecting with anyone who visits. I get it – it’s hard. Studies show 7 out of 10 people who land on a site, abandon it in moments without leaving even a trace. You got the eyeball, but nothing else. Here’s a solution for you… Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to talk with them literally while they’re still on the web looking at your site. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. It could be huge for your business – and because you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately… and contacting someone in that 5 minute window is 100 times more powerful than reaching out 30 minutes or more later. Plus, with text messaging you can follow up later with new offers, content links, even just follow up notes to keep the conversation going. Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more eyeballs into leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com
Eric Jones
My name’s Eric and I just found your site dibla.com. It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective. Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com for a live demo now. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them. Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com
Eric Jones
Cool website! My name’s Eric, and I just found your site - dibla.com - while surfing the net. You showed up at the top of the search results, so I checked you out. Looks like what you’re doing is pretty cool. But if you don’t mind me asking – after someone like me stumbles across dibla.com, what usually happens? Is your site generating leads for your business? I’m guessing some, but I also bet you’d like more… studies show that 7 out 10 who land on a site wind up leaving without a trace. Not good. Here’s a thought – what if there was an easy way for every visitor to “raise their hand” to get a phone call from you INSTANTLY… the second they hit your site and said, “call me now.” You can – Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better! That’s why we built out our new SMS Text With Lead feature… because once you’ve captured the visitor’s phone number, you can automatically start a text message (SMS) conversation. Think about the possibilities – even if you don’t close a deal then and there, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. Wouldn’t that be cool? CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here https://jumboleadmagnet.com
Helaine Seward
Hi Our Medical-Grade Toenail Clippers is the safest and especially recommended for those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, thickened nails etc.. Get yours: thepodiatrist.store Regards, Helaine
Eric Jones
My name’s Eric and I just came across your website - dibla.com - in the search results. Here’s what that means to me… Your SEO’s working. You’re getting eyeballs – mine at least. Your content’s pretty good, wouldn’t change a thing. BUT… Eyeballs don’t pay the bills. CUSTOMERS do. And studies show that 7 out of 10 visitors to a site like dibla.com will drop by, take a gander, and then head for the hills without doing anything else. It’s like they never were even there. You can fix this. You can make it super-simple for them to raise their hand, say, “okay, let’s talk” without requiring them to even pull their cell phone from their pocket… thanks to Talk With Web Visitor. Talk With Web Visitor is a software widget that sits on your site, ready and waiting to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know immediately – so you can talk to that lead immediately… without delay… BEFORE they head for those hills. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. Now it’s also true that when reaching out to hot leads, you MUST act fast – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later is huge – like 100 times better! That’s what makes our new SMS Text With Lead feature so powerful… you’ve got their phone number, so now you can start a text message (SMS) conversation with them… so even if they don’t take you up on your offer right away, you continue to text them new offers, new content, and new reasons to do business with you. This could change everything for you and your business. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to learn more about everything Talk With Web Visitor can do and start turing eyeballs into money. Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – you could be converting up to 100x more leads immediately! It even includes International Long Distance Calling. Paying customers are out there waiting. Starting connecting today by CLICKING HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com
Eric Jones
Hey, this is Eric and I ran across dibla.com a few minutes ago. Looks great… but now what? By that I mean, when someone like me finds your website – either through Search or just bouncing around – what happens next? Do you get a lot of leads from your site, or at least enough to make you happy? Honestly, most business websites fall a bit short when it comes to generating paying customers. Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Here’s an idea… How about making it really EASY for every visitor who shows up to get a personal phone call you as soon as they hit your site… You can – Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. You’ll be amazed - the difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour or more later could increase your results 100-fold. It gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation. That way, even if you don’t close a deal right away, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. Pretty sweet – AND effective. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here https://jumboleadmagnet.com
Suzette McKenny
Morning CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: https://caredogbest.com Best regards, Suzette Най-голямата социална мрежа за интериорни и продуктови дизайнери в България. www.dibla.com
Eric Jones
Hi, my name is Eric and I’m betting you’d like your website dibla.com to generate more leads. Here’s how: Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at dibla.com. Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com for a live demo now. And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way. If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Try Talk With Web Visitor and get more leads now. Eric PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them! Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com
Eric Jones
Hi, Eric here with a quick thought about your website dibla.com... I’m on the internet a lot and I look at a lot of business websites. Like yours, many of them have great content. But all too often, they come up short when it comes to engaging and connecting with anyone who visits. I get it – it’s hard. Studies show 7 out of 10 people who land on a site, abandon it in moments without leaving even a trace. You got the eyeball, but nothing else. Here’s a solution for you… Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to talk with them literally while they’re still on the web looking at your site. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. It could be huge for your business – and because you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately… and contacting someone in that 5 minute window is 100 times more powerful than reaching out 30 minutes or more later. Plus, with text messaging you can follow up later with new offers, content links, even just follow up notes to keep the conversation going. Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more eyeballs into leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com
Eric Jones
Hi, my name is Eric and I’m betting you’d like your website dibla.com to generate more leads. Here’s how: Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at dibla.com. Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com for a live demo now. And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way. If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Try Talk With Web Visitor and get more leads now. Eric PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them! Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com
Eric Jones
Hi, Eric here with a quick thought about your website dibla.com... I’m on the internet a lot and I look at a lot of business websites. Like yours, many of them have great content. But all too often, they come up short when it comes to engaging and connecting with anyone who visits. I get it – it’s hard. Studies show 7 out of 10 people who land on a site, abandon it in moments without leaving even a trace. You got the eyeball, but nothing else. Here’s a solution for you… Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to talk with them literally while they’re still on the web looking at your site. CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. It could be huge for your business – and because you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately… and contacting someone in that 5 minute window is 100 times more powerful than reaching out 30 minutes or more later. Plus, with text messaging you can follow up later with new offers, content links, even just follow up notes to keep the conversation going. Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable. CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more eyeballs into leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com
Verlene Sell
World's Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping! Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain! Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes. Get Yours: hineck.online To your success, Verlene Най-голямата социална мрежа за интериорни и продуктови дизайнери в България. www.dibla.com