DESIGN>PEOPLE 2021 - ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ!

  • 07.06.2021
  • Всички

За пореден път Dibla ще събере на едно място всички иновации в света на дизайна. Едно от най-важните събития в сферата на дизайна в България ще бъде проведено за шеста година! Екипът на Dibla подготвя новото издание на Националния форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн, наречен Design > People. Форумът е ежегодна проява, представяща иновации и събираща най-добрите идеи и най-изявените таланти на едно място. 

Design > People няма реален аналог в България, поради което се радва на нарастващ интерес с всяка изминала година. Очакват ви динамична програма – работни обеди и вечери, много нова и полезна информация, актуални мостри и каталози от нашите партньори, запомнящо се парти и летни спомени. Датите на най-чаканото събитие в страната през 2021 година са 09 – 11 юли, а локацията този път е морска – хотел RIU® Palace Sunny Beach*****.

...........................................................................................................................................................................................

АКЦЕНТИ ОТ СЪБИТИЕТО ТАЗИ ГОДИНА – СПЕЦИАЛНИ ГОСТ ЛЕКТОРИ

 

  • Александър Балабанов | корпоративен треньор | тренинг: „Как да привлечем добри кадри – мотивирането им и задържането им в екипа“
  • Борислава Христова | маркетолог | тема: „Тенденции в дигиталния маркетинг за 2021“
  • инж. Велизар Проданов | проджект мениджър | тема: „Ползата от сертифициран проджект мениджър в интериорния екип“

 

От тази година разширяваме форума с няколко нови теми, които ще ви дадат иновативни полезрения за надграждане – личностно и екипно. И по трите теми сме се постарали да привлечем лидерите в съответните области, от които ще имате възможност да получите ценна информация и напътствия и да влезете в персонален контакт за бъдещи съвместни инициативи. Екипът на платформата винаги се грижи за добрата информираност и надграждането на уменията и предимствата за своите потребители – професионалисти. Тази година сме дефинирали именно тези теми в желанието си да ви дадем нови хоризонти за развитие, за привличане на нови клиенти и за по-професионално управление на вашите текущи и бъдещи проекти.

Вече изпитахме колко динамично се променя времето, в което живеем, и си дадохме сметка колко адаптивно се налага да подхождаме във всеки един момент. Това е абсолютно валидно и за интернет пространството – тенденциите в дигиталния маркетинг се променят ежедневно, а дигиталният маркетинг е важен лост в представянето на всеки професионалист в съответния бранш. 

„Дибла“ се старае да ви осигурява среда за представяне и постоянно актуализираме методите за това. В желанието си да сте в крак с времето, сме поканили г-жа Борислава Христова (управляващ директор и партньор в Mediabasket – един от лидерите в маркетинга в дигиталния свят), която ще ви запознае с тенденциите в дигиталния маркетинг за 2021. Управлението на проектите ви е важна стъпка от професионалната ви работа и най-вече ефективността на екипа ви, но не на последно място това в екипа ви да има професионален и сертифицирам проджект мениджър, може да се окаже ключово предимство за вас при печеленето на доверието на бъдещи инвеститори. 

Ползата от сертифициран проджект мениджър в интериорния екип е втората нова тема във форума и ще бъде представена директно от инж. Велизар Проданов (председател на Управителния съвет на „Българска асоциация по управление на проекти“ (БАУП) – единствена международно призната българска организация, работеща в областта на управлението на проекти – пълноправен член на Международната асоциация по управление на проекти (IPMA).

А по една от най-наболелите теми във всеки развиващ се екип – привличането на добри кадри, мотивирането им и задържането им в екипа, сме поканили г-н Александър Балабанов (корпоративен треньор и консултант от Dynamix Lab – официалният франчайз партньор за България на 1BC | 1st Business Certificate). Със специално разработен тренинг за аудиторията на Design > People той ще се погрижи за създаването на положителни трансформации на личностно, екипно и организационно ниво, които водят до отключване на собствения потенциал и постигането най-добрата версия както на самите нас, така и на организациите, които управляваме.

 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ ТАЗИ ГОДИНА МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ САМИ – НАПРАВЕТЕ ГО СЕГА,

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕН БРОЙ

От тази година в организацията и регламента на Design > People има някои основни промени и нововъведения, с които целим да разширим обхвата на форума и да предоставим възможност на всички заинтересовани професионалисти от платформата да станат част от него. Всеки проектант, който желае да бъде част от събитието – може да се запише чрез формуляра. Покани ще получат по имейл всички победители и финалисти в Dibla Design Awards за 2020, проектанти – препоръчани от фирмите – партньори на събитието, както и най-активните профили в dibla.com. Всяка покана важи за един представител на екип, настанен в двойна стая. При желание да присъстват повече от един човек от студио, е необходимо да направите заявка чрез регистрационната форма. Местата за самостоятелно записване и записването на повече от един представител са ограничен брой – до запълване на капацитета на събитието.

до 18 юни или до изчерпване на свободните места

Ако желаете да бъдете част от Design > People 2021, моля, попълнете заявката за участие в посочения срок. При наличието на свободни места екипът на платформата ще се свърже с Вас по имейл и ще Ви изпрати проформа за участието. Във формуляра ще откриете условията за резервация.

...........................................................................................................................................................................................

Всяка година осигуряваме подходящата среда за българските интериорни дизайнери, които неизменно проявяват интерес към форума. Стотици професионалисти в бранша вземат участие, редом с голям брой компании, демонстриращи иновативни продукти, услуги и технологии в сферата на дизайна. Всички членове на тази общност имат шанса да представят дейността си, както и да проведат важни бизнес срещи, да се запознаят с нови лица и да открият потенциални партньори.

Концепцията на формата е изпитана, но ще бъдат представени и много новости, като няма да липсват и изненади. Предвидени са презентационни модули за всички компании, които ще имат на разположение и части от специално обособена демозона. Участниците ще разполагат с достатъчно време и пространство за установяване на много нови контакти и бизнес отношения между представителите на гилдията на интериорните дизайнери и бизнеса. Както всяка година Design > People ще ви послужи и за това да получите актуалните работни материали и каталози от фирмите, информация за най-новите им продукти и възможности и с това да спестите време в бъдеще.

...........................................................................................................................................................................................

ДИБЛА НА МЕЖДУНАРОДЕН ПАЗАР – ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ВАШИТЕ ПРОЕКТИ И

ДОСТИГНЕТЕ ДО НОВИ КЛИЕНТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ

Екипът на „Дибла“ за първи път ще представи и основната тема на форума тази година – генералния ъпдейт на платформата dibla.com – всички новости, принципа за работа извън България и как проектантите могат да се включат в него, за да достигнат до множество запитвания за поръчки от страната и чужбина. Участниците в Design > People 2021 първи ще имат възможност да се запознаят с новата визия и функции на професионалната платформа. След едногодишното тестване на новата функционалност „Възложи проект“ и положителните резултати стигнахме до заключението да създадем нов бизнес модел, който изцяло облагодетелства присъствието на проектантите в платформата. Новата концепция е изцяло насочена към привличането на възложители от страната и чужбина. Присъствието ви в Design > People ще ви даде информация как най-успешно можете да се възползвате от dibla.com и как да създадете своя професионален профил.

...........................................................................................................................................................................................

ГОДИШЕН КАТАЛОГ „НАЙ ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН В БЪЛГАРИЯ“ 2020

Представянето на най-новото издание на Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн в България“ е един от емблематичните за събитието моменти. Луксозната книга, представляваща уникална по рода си витрина на творчеството и успехите на най-добрите и изявени родни дизайнери, е в лимитиран тираж, достигащ до заинтересовани хора в бранша – потенциални клиенти, партньори и контрагенти. Всеки от участниците в Design > People ще получи по един екземпляр от новото издание веднага след премиерното му представяне.

...........................................................................................................................................................................................

Успешният формат на Design > People крие проста рецепта. Форумът дава възможности и генерира ползи, които са безпрецедентни в рамките на което и да било друго събитие у нас. Design > People отново ще събере дизайнери и представители на бизнеса на едно място, давайки им поле за изява и възможност за развитие и контакти. 

Всеки дизайнер или свързан с дизайна предприемач има шанса да разбере от първо лице защо Design > People продължава да бъде водещ фактор в интериорния дизайн в България. Заявете своето участие днес и станете част от най-големия форум за интериорен дизайн у нас – Design > People, чрез формата за участие.

 

до 18 юни или до изчерпване на свободните места

Ако желаете да бъдете част от Design > People 2021, моля, попълнете заявката за участие в посочения срок. При наличието на свободни места екипът на платформата ще се свърже с Вас по имейл и ще Ви изпрати проформа за участието. Във формуляра ще откриете условията за резервация.

 

..........................................................................................................................................................................................

ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2021

                              

............................................................................................................................................................................................

АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ DESIGN > PEOPLE 2021, КЛИНЕТЕ ТУК

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша.

Добави Коментар
Елвира Трайкова
За поредна година, организацията надмина очакванията ми. Събрах контакти и получих ценна информация коятно не бих могла да синтезирам по никакъв друг начин. Всичко това в обстановката на 5***** хотел на брега на морето и прекрасната компания на колеги и хора от бранша. Искам да поднеса адмирациите си на организаторите и да им кажа, че правят много за нас. Благодаря ви! И очаквам с нетърпение следващото издание на Design People ;)
Камелия Тонева
Здравейте, проявяваме интерес към събитието Design People. 0894477590
Любка Куманова
Моля свържете се с нас, за да обсъдим евентуално партньорство.