DESIGN>PEOPLE 2024 НАЙ-ДОБРИЯТ ДО СЕГА

  • 02.10.2024
  • Всички

Design>People 2024, водещият национален форум за материали, технологии и иновации в интериорния дизайн в България, отбеляза своята девета поредна година с изключителен празник, който остави присъстващите усмихнати и вдъхновени. Екипът на Dibla работи неуморно, за да предостави цялостна програма, съобразена с целите на индустрията.

Тазгодишното събитие включваше увлекателна и информативна програма, привлекла 100 от най-добрите експерти в областта заедно с представители на 25 водещи компании. Тридневното събитие, организирано в луксозния хотел Aqua Paradise Resort в Несебър, предостави много възможности на присъстващите да получат представа, да изградят връзки и да проучат най-новите тенденции в интериорния дизайн. Гордеем се със създаването на мрежова среда, която ефективно свързва представители на индустрията и бизнеса, подчертавайки, че сърцето на събитието се крие в хората и участващите партньори.

Изказваме нашата искрена благодарност на всички наши партньори и уважаеми гости, които помогнаха за създаването на такава уникална атмосфера. Събитието приветства множество нови лица, включително партньори и експерти от различни региони, както местни, така и международни. Крайбрежната обстановка добави топлина и жизненост към събитията, насърчавайки смислени разговори и ценни връзки.

Преди официалното откриване нашият екип се свърза с представители на компанията, за да обсъдят най-добри практики, успешни стратегии и подходи за сътрудничество с дизайнерите. Тази среща преди събитието предизвика множество въпроси и проницателни дискусии.

Голямото откриване беше отпразнувано с гала вечеря, на която представихме и годишния каталог на Dibla „Най-доброто от интериорния дизайн 2023/2024“. Това беше само един от обмислените подаръци, които очакваха дизайнерите при настаняване, заедно с работни каталози, мостри и материали, щедро предоставени от нашите партньори. Пристигането на свежи лица създаде спокойна и приветлива атмосфера, позволявайки на присъстващите да се смесят и да открият общи интереси. След вечерята гостите се насладиха на още повече възможности за сближаване в залата за игри на хотела.

Вторият ден традиционно се фокусира върху презентации, но обновеният формат тази година позволи на дизайнерите да се ангажират повече с партньорски компании. Присъстващите се събраха на различни щандове, за да обсъждат професионални теми и беше организирана сесия на Mood Board, предоставяща интерактивно пространство за дизайнерите да се свържат с представените продукти. Участващите компании раздадоха награди за най-добрите приноси, а много от тях също бяха домакини на вълнуващи томболи.

Запознайте се с публикацията, насочена към презентациите на събитието ТУК

Ние сме развълнувани да отбележим, че експертизата и професионализмът на участващите компании значително подобриха успеха на Design>People. Това чувство беше подкрепено от присъстващите, които предложиха ентусиазирани отзиви. Представящите компании оцениха възможността да се свържат с потенциални клиенти и партньори, докато дизайнерите похвалиха интензивната, но ефективна програма на събитието, както и неговата неформална, празнична атмосфера.

През втората вечер екипът на Dibla беше домакин на парти на италианска тематика, декорирано в бяло, синьо и лимонов декор, щателно аранжирано от нашите партньори в "Орисано с добро". Екипът на Aqua Paradise Resort придаде допълнително очарование на празника, за което сме им безкрайно благодарни.

Фотограф: interiora.me

..........................................................................................................................................................

ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2024

                        

Добави Коментар
Няма добавени коментари