DIBLA DESIGN AWARDS 2022 Е ОТВОРЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

  • 11.11.2022
  • Всички

Предстои седмото издание на най-елитното събитие в сферата на интериорния дизайн – Dibla Design Awards, отличаващо се с най-голям авторитет и популярност сред професионалистите в бранша. С всяка изминала година събитието става все по-очаквано и с постоянно нарастващ интерес, както сред участниците, така и сред гостите, желаещи да присъстват и да усетят от неповторимата атмосфера на най-мащабната церемония, по връчване на награди за интериорен дизайн в страната. 

Тази година наблюдаваме изключително засилен интерес за участие в наградите Dibla Design Awards от страна на хотелиери, ресторантьори, инвеститори и собственици на обекти за обществено ползване, което само може да ни радва! Това е сигнал, че средата, която обитаваме става все по-приятна и атрактивна, а конкуренцията между обектите – все по-голяма. Не е ли прекрасно, че в България я има платформата dibla.com, която дава поле за представяне на пространствата, в които живеем и класация на най-добрите локации за посещение.

Тук е мястото и официално да обявим датата на предстоящите годишни награди Dibla Design Awards, които са най-високото признание за професионализъм и талант. Мащабната церемония по връчване на отличията ще се проведе на 29 март 2023г. в IEC - Интер Експо Център - със специализираните бизнес изложения Архитектурно Строителна Седмица и Експомебел, споделяйки пространството на изложбения комплекс, в още по-голям мащаб. Церемония ще даде възможност лично да присъстват и първи да разберат кои са победителите на над 1500 гости - участници, инвеститори, медии, представители на българския бизнес елит, естети и почитатели на дизайна. 



 *пълните условия за участие

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

крайният срок за регистрация в DDA 2022 е до 20 февруари 2023г.


Обновеният процес за участие в конкурса, в който всеки желаещ може да се включи със своя реализиран проект е активен през цялата година и това максимално улеснява кандидатите. Dibla Design Awards предлага подиум на специалистите от най-високо ниво в областта на интериорния дизайн, на който да изявят своите умения, професионални знания, успехи и талант. Всеки който иска да получи висока публичност и авторитетна оценка за работата си, или желае автор или проект, които са го впечатлили, да бъдат отличени на най-голямата и престижна трибуна в бранша, може да предложи кандидатура в съответната категория:

ДИЗАЙНЕР НА ГОДИНАТА | това е най-престижното отличие в бранша, присъжда се за развитие и принос в българския дизайн и популяризирането му на национално и международно ниво.

ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР | наградата във всяка от под-категориите носи допълнително реноме на обекта, високата оценка за интериорното пространство провокира интереса на клиентите и отличава мястото от конкурентните му, гарант е за стил и актуалност. Oсновните подкатегории са:

⦿ Магазин/ Изложбена площ
⦿ Офис/ Работна среда
⦿ Бар & динър
⦿ Ресторант 
⦿ СПА и Фитнес
⦿ Медико-дентални
⦿ Разкрасителни
⦿ Хотел

ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР | частните интериори са видими за много малка група от хора, но често демонстрират високите умения на проектанта. Oсновните подкатегории в жилищния интериор са:

⦿ Фамилна къща
⦿ Апартамент

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОФИЛ В DIBLA | присъжда се на профила в dibla.com с най-голяма активност и популярност сред потребителите на платформата през 2022г.


•    СРОКОВЕ:

Целогодишно може да заявявате желание за участие в Dibla Design Awards
Заявилите участие до 20 февруари 2023г. се регистрират за Dibla Design Awards 2022
От 27 февруари до 05 март 2023г. – журиране и определяне на победителите
Всички резултати от конкурса ще бъдат обявени на церемонията по награждаване на   29 март 2023г. 
Заявилите участие след 20 февруари 2023г. се регистрират за Dibla Design Awards 2023


•    НАГРАДИ:

Статуетка “Дизайнер на годината” е най-високото отличие в България, което се присъжда за интериорен и продуктов дизайн. Тя удостоверява признанието за изключителните постижения на носителя си, позволява му да включва званието в представянията си, да се представя като Дизайнер на определената година, да използва авторитета на наградата за изграждането на своя професионален облик.

Сертификат и плакет - всеки награден проект и неговият автор получават сертификат и плакет, удостоверяващи признанието за показания творчески и професионален потенциал. Престижът, който носи наградата Dibla Design Award, е обоснован от състава на международно жури. Отличените се оценяват от внимателно подбрани специалисти в областта със световно признат авторитет и значимост, така че нивото на оценяване е без аналог за страната.

Публичност - победителите в отделните категории и техните проекти, както и носителят на отличието „Дизайнер на годината“, получават широка публичност. Водещите медии в страната отразяват постиженията на заслужилите, правят свой негласен подбор от автори, които да следят и представят. Dibla има изградени партньорски взаимоотношения със значими печатни и електронни медии, а церемонията всяка година привлича и нови заинтересовани.

Категория победители DDA - информация за номинираните и наградените се представя в сайта на професионалната платформа за интериорен и продуктов дизайн dibla.com и отразява публикациите, свързани с победителите в dibla.com; по този начин те гарантирано достигат до няколко десетки хиляди посетители месечно. През 2022г. в търсачката на dibla.com ще бъде добавена нова категория за приоритетно търсене от краен потребител, която да извежда филтрирано отличените в Dibla Design Awards.

Dibla Design Awards  дава уникалната възможност на най-добрите изпълнени проекти в страната и техните автори да бъдат забелязани и отличени в най-елитната и внушителна церемония в бранша! Международното жури на конкурса е съставено от опитни експерти, признати в световен мащаб. Съставът му е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на експерти от международен ранг, а различните категории дават възможност за изява в разнообразни направления на интериорния дизайн.



 *пълните условия за участие

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

крайният срок за регистрация в DDA 2022 е до 20 февруари 2023г.


Dibla.com е платформа, в която годишно се качват над 500 проекта. Това я превръща в единственото по рода си онлайн пространство, в което потребители избират интериорни дизайнери. На нас като организатори, многобройната галерия от проекти ни дава възможност да видим, какво се проектира и публикува през изминалата година, и така формираме категориите за наградите.

DIBLA DESIGN AWARDS 2022 дава нови възможности за представяне пред огромна целева аудитория на всички, които предлагат услуги и продукти в сферата на интериорния дизайн. 

DIBLA DESIGN AWARDS 2022 е съвременното средство да се популяризирате в сферата на интериорния дизайн у нас – сцената, на която светлините на прожекторите ще изведат на преден план най-заслужилите. 

DIBLA DESIGN AWARDS 2022 създава нови възможности за представяне на фирми, които предлагат продукти и услуги в сферата на интериорния бранш. Пред многобройна публика от дизайнери и потребители, фирмите - лидери в бранша, ще могат да представят и разкрият възможностите на своите продукти и услуги. Погрижихме се тази година вашите продукти и услуги  да получат специално внимание на Церемонията по връчването на годишните награди за интериорен дизайн. За повече информация и участие - се обърнете към екипа на Платформата ТУК.



 *пълните условия за участие

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

крайният срок за регистрация в DDA 2022 е до 20 февруари 2023г.


Партньори на Dibla Design Awards:

   

 .............................................................................................................................................................................................

Годишни партньори на Dibla:

  .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията 2022:

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари