DIBLA И СИХРЕ 2020 – ДОБРИЯТ ДИЗАЙН СРЕЩА БИЗНЕСА

  • 03.02.2020
  • Всички

На 31 януари в Интер Експо Център приключи обновеният формат на 4-дневното „Международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване” СИХРЕ, в което Dibla участва по покана на организаторите - Национална Асоциация ХОРЕКА и домакините.

Хиляди посетители преминаха през изложението, което бе разгърнато в четири зали, на площ 10 000 кв.м. Близо 150 компании от страната и чужбина и почти 280 бранда от цял свят представиха новостите в сферите на професионалното кухненско оборудване и посуда, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, семинари и демонстрации на софтуер и разбира се най-доброто от българският интериорен дизайн, което Dibla екипът ни представи детайлно, в голямата ни интерактивна зона на щанд D13 в Зала 4. За създаването на добрата атмосфера и озвучаване на щанда ни допринесе колоната Beoplay A9 с впечатляващ и съвременен дизайн на Bang & Olufsen. Всеки посетител получи рекламни материали, възможност за подробно проучване на платформата на интерактивните ни екрани и дисплей, опция да разгледат каталозите с наградени през последните години и консултация от екипа ни.

Защо бяхме там?!
Защото високото ниво на българските проектанти и успешното им представяне на наградите Dibla Design Awards, които вече са критерий и за международно признание, са фактор, който ХОРЕКА браншът търси, за да придаде по-висока стойност на своите обекти. По време на СИХРЕ представихме пред десетки заинтересовани инвеститори от сферите Туризъм и Ресторантьорство какво е dibla.com, кои са наградените проекти през 2019 година, как ефективно да се възползват от удобните възможности за директна връзка с интериорните проектанти, които публикуват работата си в платформата. Потенциалните инвеститори бяха впечатлени от международното жури, което участва в избора на най-добрите интериорни проекти на Dibla Design Awards 2019, името на Карим Рашид и световноизвестното му присъствие в дизайна са това високо ниво, което всеки един модерен хотел или ресторант искат. Това ниво е критерий за престиж, успех, за желаност, за рейтинг, за отлични бизнес постижения и разбира се - още награди и утвърждаване на имиджа във времето.

До тази година СИХРЕ предлагаше на инвеститорите възможност да открият най-добрите средства, с които да повишат качеството на предлаганите услуги в своите бизнес обекти – нивото на обслужване и гастрономия. Но за всички е ясно, че не само „по дрехите посрещат”, ами и по интериора. Това е първият критерий, който потребителите оценяват, преди качеството на храната или сервиза, и най-важното впечатление, което създава всяко едно място, което има претенцията да е сред най-добрите. Управление на репутацията в интернет и привличането на чуждестранни партньори бяха част от акцентите в проведения семинар „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?” в който един от лекторите бе Алекс Ковачев – собственик на студио IDEA, един от най-търсените интериорни дизайнери в България и Европа и носител на наградата „Дизайнер на годината 2016” в Dibla Design Awards


„Завръщане в бъдещето” е мотото под което се проведе СИХРЕ 2020, а ние от Dibla добавяме едно от силните послания на Карим Рашид, член на журито в Dibla Design Awards:

“We need to stop styling and start designing a bether world”

Добави Коментар
Няма добавени коментари