ДИБЛА НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР 2018

  • 03.03.2018
  • Всички

В периода 21-25 февруари 2018 г. Международният панаир Пловдив приюти първото изложение „Дибла – Идеи и продукти за интериора“, успоредно с водещите за страната ни браншове и индустрии, обединени в традиционните изложби Агра, Винария и Фудтех.

Централната осма палата на Панаира събра водещи представители на разнообразни направления на интериорните изделия – подови и стенни настилки; мебели и обзавеждане; облицовки, изолация, хидроизолация и отопление; декоративен, технически и естествен камък и покрития; бои и мазилки; осветление; интериорно озеленяване; басейни и спа; продукти за професионален и домашен фитнес; обков и конструкции; матраци и изделия за спалнята; хартия и материали за широкоформатен печат; решения за банята и кухнята; интериорен и домашен текстил; машини за грижата за чистотата; триизмерни стенни и подови настилки… Най-забележителните си продукти показаха 3Dea, Анталис, Артра, Атама, Атри, Бибтекс, Биттел, VOX, Гала Колеционе, Инретиро-И, МА Скандизавия, МКМ, Паркетен Стил, Пи Ес България, Паркети Лиа, Призма, Рокуол, Рувитекс, SKV, Софа Лаб, ТЕД, Топъл под, Търговски системи България, Hansgrohe, Home Max, Юродом.

Особено място в сърцата ни спечелиха Гала Колеционе и Илюминарте, които – заедно с Икор – придадоха стил и удобство на специално обособените зони „Дибла“ и „Дизайнери“. Изисканата обстановка със сигурност допринесе за това колегите от Apartament 101, DA Architects, Jessica Design, E House Architects, Extravagance Design, ID Design, ПроектА, Stephen George International и Studio L Design (които откликнаха на предложението на „Дибла“ да се включат в Изложението в зона „Дизайнери“) да създадат полезни нови контакти с представителите на бизнеса и с крайни потребители.

Голям интерес предизвикаха представянията на фирмите Артра, Атри, Дием, Ескрео, Интериор-И, Ромбулекс и Hansgrohe в обособената Демозона в палатата – така посетители, партньори и конкуренти можеха да видят предимствата и спецификите на предлаганите от компаниите продукти и услуги.

Практическите резултати за различните участници варират, но е безспорно, че Международен панаир Пловдив и „Дибла“ предоставиха нови възможности за изява на интериорния бизнес. Лошото време не отказа над 34 хиляди посетители, включително представители на бранша, частни и корпоративни потребители, дипломати и специални гости, да посетят Изложението, да се запознаят с фирмите и дизайнерите, взели участие в него, да потърсят необходимите им идейни и продуктови решения.

Като съорганизатори на събитието, ние от „Дибла“ тепърва ще анализираме силните и слабите страни на първото изложение „Дибла – Идеи и продукти за интериора“ и ще прилагаме новите уроци в по-нататъшното развитие на Платформата. Високите ни стандарти и амбиции не ни позволяват да се чувстваме напълно удовлетворени, което от своя страна допълнително ще ни стимулира да подобряваме разнообразните си дейности. От друга страна, толкова по-приятно ни беше да получаваме положителните отзиви от участниците и от съорганизаторите ни от Международен панаир Пловдив. А и, в крайна сметка, пролетта тепърва предстои, а пилците се броят на есен.

............................................................................................................................................................................................

Международен панаир Пловдив е платформа с утвърден международен авторитет, богат опит и традиции. Мега-форумът обединява над 170 бранша с общи пазарни интереси, предоставя поле за изява и срещи между производители и търговци, среда за директно осъществяване на сделки, откриване на перспективи за преки инвестиции и участие в богата съпътстваща програма. 
www.fair.bg

Добави Коментар
Няма добавени коментари