ДИБЛА ЩЕ ПРЕДСТАВИ ИНТЕРИОРНИ ДИЗАЙНЕРИ ПО ВРЕМЕ НА „АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА”

  • 24.02.2020
  • Всички

По време на изложението - Архитектурна строителна седмица в Интер Експо Център, Дибла ще представи новостите, които предстоят за 2020 в платфорамата.

Нивото на българските проектанти ще бъде демонстрирано като представим победителите в наградите Dibla Design Awards 2019 и каталога "Най-доброто от интериорният дизайн".

Участието на Дибла е под мотото "Открий подходящия интериорен дизайнер" - всички посетители могат да ни намерят на щанд D5 в зала 1 от 25 до 28.02.

В рамките на Архитектурно–строителната седмица 2020 екипът на Dibla ще срещне хиляди хора от строителния бранш, които ще имат възможността да се запознаят с работата на най-добрите интериорни дизайнери и да получат информация как пълноценно да се възползват от съдържанието и услугите на dibla.com. 

Изложеието ще се проведе в четири изложбени зали и ще отбележи своя 20 - годишен юбилей, събирайки представители на компании от различни сфери на бранша с мениджъри, архитекти и проектанти, инвеститори, предприемачи, инженери, дистрибутори, търговци, строителни експерти и интериорни дизайнери. Този форум предоставя възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от страната и чужбина.

Широко международно присъствие, иновативни предложения и разнообразно съдържание - такова обещава да бъде юбилейното 20-то издание на Архитектурно-строителна седмица.

Станете част от това вълнуващо събитие!

С попълване формата за online регистрация, имате право на безплатен вход еднократно при представяне на входната карта, която ще получите на посочения от Вас имейл (възможно е да получите входната карта в папка "Спам"). Трябва да чекирате картата на входа на Интер Експо Център - София, като я принтирате предварително или я отворите през мобилно устройство.Регистрацията е активна до 23:59 ч. на 24.02.2020 г. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари