ДИБЛА ЩЕ ПРЕДСТАВИ ИНТЕРИОРНИ ДИЗАЙНЕРИ ПО ВРЕМЕ НА СИХРЕ

  • 24.01.2020
  • Всички

От 28 до 31 януари 2020 в Интер Експо Център – София, на територията на залите от 1 до 4, ще се проведе Международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ. Организатори са Национална Асоциация ХОРЕКА и Интер Експо Център, изложението е най-големия професионален форум, който събира на едно място български и чуждестранни производители, търговци, инвеститори и потребители в ХОРЕКА бранша.


Екипът на dibla получи специална покана от организаторите за участие в СИХРЕ 2020, където на щанд D13 в Зала 4 ще имаме възможност в интерактивна среда да представим най-доброто от българският интериорен дизайн пред аудиторията посетила изложението,  ще срещнем виртуално и „на живо“ изложители и крайни клиенти с всички проекти от dibla design awards 2019. 


Целта на участието ни е да създадем активна възможност на инвеститори от сферите Туризъм и Ресторантьорство да се свържат с професионалистите в интериорния бранш, които представяме на нашата платформа dibla.com. Впечатляващият и качествен интериор е първия ключов критерий за успех на всяко едно място, което предоставя кулинарни, туристически или СПА услуги от висок клас. Изборът на подходящ интериорен дизайнер за създаването на проект за модерна дестинация, която да е номинирана или победител в dibla design awards е фактор, който гарантирано ще генерира потенциал за успешен бизнес, ще допринесе за известността на локацията, рейтинга и отзивите във водещите платформи като Trip Advisor, Go Guide и др. 


В 4-те дни на изложението, нашият екип ще срещне хиляди хора, които ще имат възможността да се запознаят с работата на най-добрите професионалисти от интериорния бранш, да разгледат многобройните проекти, иновативни предложения и да получат информация как пълноценно да се възползват от съдържанието и услугите на dibla.com


В дните на СИХРЕ 2020 ще се проведат редица съпътстващи събития от световна класа, посветени на висшата кулинария, хотелиерството и ресторантьорството:

  • GastronomiX - форумът за висша кулинария
  • Bocuse d'Or - националната квалификация от най-престижното състезание за млади професионални готвачи
  • Специализиран семинар за хотелиери
  • Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори

Станете част от това вълнуващо събитие!

С попълване формата за online регистрация, имате право на безплатен вход еднократно при представяне на входната карта, която ще получите на посочения от Вас имейл (възможно е да получите входната карта в папка "Спам"). Трябва да чекирате картата на входа на Интер Експо Център - София, като я принтирате предварително или я отворите през мобилно устройство. Регистрацията е активна до 23:59 ч. на 27.01.2020 г. 

 

Добави Коментар
Григор Николаев
Сихре
Ивелина Георгиева
Сихре