ДИЕМ НА ОСТРОВ ТАСОС

  • 25.10.2017
  • Всички

„Дием“ на остров Тасос? Да, но не на заслужена почивка, а за да докаже за пореден път, че всичко е постижимо, когато сме въоръжени с достатъчно желание и професионализъм. От екипа на фирмата – наш доверен партньор, със сигурност дълго ще си спомнят със задоволство за успешно изпълнения проект по снабдяване на голям хотелски комплекс на остров Тасос с техни висококачествени продукти. 

Работата по проекта е изправила професионалистите пред низ от предизвикателства - поетапно пренасяне на големи количества закалено стъкло и огледала на разстояние от над 400 км, преминаване на граници и пътуване с ферибот, промени в изискванията и идеите и, разбира се, все по-кратки и по-кратки крайни срокове.

Въпреки препятствията, резултатът е налице – фирма „Дием“ за пореден път са успели да се докажат като специалисти в сферата на изделията от стъкло и съпътстващия го обков, и са доставили и монтирали 182 бр. душ кабини с различни конфигурации за монтаж, 4 бр. паравани и 201 бр. огледала. Всички елементи са били допълнително обработени с цел по-дълготрайно запазване на безупречния им вид.

Като наши партньори и приятели, от фирма „Дием“ ни разкриха една от тайните си за безкомпромисно качество - душ кабините им са частично покрити с керамичен печат в бял цвят. Принтирането на керамична боя се различава съществено от това с конвенционална такава, като гарантира здравината на крайния продукт, която се постига чрез термична обработка на стъклото след нанасяне на печата. Благодарение на това, боята практически се слива с покритието на стъклото, а самият й керамичен състав е гаранция за издръжливост против надраскване и други външни влияния.

Мисията на фирма „Дием“ е изграждането и поддръжката на продуктите им в състояние, което потребителите очакват. Именно това е ключът към създаването на здрави и дълготрайни отношения с клиентите – лоялност и взаимно доверие.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТ:

адрес: София 1324, жк. Люлин бл. 159

телефон за контакт: +359 2 925 13 30; +359 2 825 31 30

е-mail: [email protected]

www.diem.biz

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари