ДИЗАЙН КЛАС МЕБЕЛИ С ПОДАРЪК

  • 22.06.2022
  • Всички

Изберете средиземноморска хармония с италианските мебели на Natuzzi Italia и получете подарък!

В периода до 02.07.2022г. фирма Essenza предоставя специални условия при покупка на мебели от водещия европейски производител. 

Natuzzi Italia е сред най-големите производители на мека мебел в Европа с богата гама от продукти, необходими за обзавеждането на дневна зона, трапезария, спалня. Отличителни продукти за марката са диваните с несравним комфорт и иновативни механизми, които превръщат добре познатия диван в ергономично кресло за цялостен Релакс - само с едно натискане на бутона!

Вдъхновяваща история за един нежен свят, изпълнен със страст към живота и любов към изкуството. Горещи летни дни в Пулия, които те карат да се откъснеш от реалността, пренасяйки те в съвсем нов свят на хармонични усещания и лекота, която обгръща сетивата.

Natuzzi Italia е водещ производител на мека мебел, отличаващ се с невероятна изтънченост, дълбоки занаятчийски традиции и безупречен дизайн, дело на световноизвестни дизайнери като Паола Навоне, Марсел Вандерс, Клаудио Белини и други.

Благодарение на дългогодишното си сътрудничество и множество успешно реализирани проекти, фирма Essenza има удоволствието да предостави на своите клиенти най-добрите условия на пазара.

В периода 07.06.2022 - 02.07.2022г. при покупка на мебели от Natuzzi Italia получавате подарък – още мебели за 1/3 от стойността на поръчката си! 

Италианска душа, средиземноморско вдъхновение и иновативен технологичен процес на производство, усъвършенстван през годините, всичко това с почит към заобикалящата ни среда – хора и природа. Благодарение на своята модулна структура, продуктите на Natuzzi Italia могат да бъдат персонално конфигурирани, отговаряйки на всякакви изисквания за пространство и дизайн.

От дневната зона до спалнята и офиса, Natuzzi предлага изключително комфортни дивани и кресла с иновативни механизми на регулиране за максимален комфорт, трапезни и кафе маси с мраморни и стъклени плотове, библиотеки, спални и аксесоари с висока естетика,  несравнимо качество и функционалност. Богатата гама от дамаски и кожи в широк спектър от цветове ви отвеждат в свят от усещания, които можете да комбинирате спрямо вашите предпочитания.

До 02.07.2022г. можете да се възползвате от промоционалните условия, които фирма Essenza предлага, създавайки персонални хармонични пространства с автентично средиземноморско усещане, в унисон с вашето въображение и нужди. 

Екипът на фирма Essenza с удоволствие ще ви съдейства при избора на най-подходящо обзавеждане и е на ваше разположение за въпроси и повече информация. 


ЗА КОНТАКТИ:

0882 298 613, 0888 103 033
[email protected]
www.essenza.bg
FacebookInstagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари