ДИЗАЙНЕРСКИ ИЗКУШЕНИЯ СРЕД ТРАПЕЗНИТЕ МАСИ ПРЕЗ 2023

  • 19.06.2023
  • Всички

Отдавна мина времето на скучните мебели и традиционното обзавеждане, и това си личи по всичко, дори по трапезните маси, които стават все по-нестандартни и интересни, но същевременно не губят своята основна задача – да са сборен пункт на семейството или мястото, което събира и сплотява добрата компания. Ето на какви модели се използват в обзавеждането на съвременната трапезария.

Разтегателна трапезна маса KRAG

Функционална и изключително модерна, KRAG притежава масивна основа от праховобоядисан метал, която мигновено привлича окото. Снабдена е с въртящ се разтегателен механизъм, благодарение на който лесно можете да промените както формата, така и размерите ѝ. Визията ѝ се допълва от красив керамичен плот с интересни шарки.

Трапезна маса LOMZA

Основата на LOMZA се различава от стандартните модели и впечатлява с изчистени линии и стилен дизайн. Плотът е кръгъл, комбинация от керамика и стъкло, наподобяващ бял мрамор, което допълнително подсилва усещането за лукс и изисканост.

Разтегателна трапезна маса ELISTA

Несъмнено белият мрамор придава изящност на помещението, но какво ще кажете за сивия? С такъв ефект е керамичният плот на модел ELISTA. Разтегателен механизъм му помага да достигне дължина от 196 см, за да събере любимите ви хора около трапезата. Основата е отново нестандартна и модерна, като осигурява удобно и функционално пространство за краката. 

Разтегателна трапезна маса KRAKOW

Последният модел, на който искаме да акцентираме e KRAKOW, той комбинира висококачествени материали, като неръждаема стомана, керамика и МДФ. И тук отново разполагате със синхронен механизъм за разтягане, а дизайнът ѝ е изискан и луксозен. Основата ѝ, освен че е интересна и красива, дава повече пространство и свобода на движение около нея.

Това са само малка част от екстравагантните модели на мебели Carmen, които се отличават с високо качество на изработка и внимание към всеки детайл. Потърсете още вдъхновение в онлайн каталога им или посетете шоурумите в най-големите градове в страната:

София, бул. "Брюксел" 14,
Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,
Варна, бул. "3-ти март" 30А,
Бургас, ул. "Одрин" 50


ЗА КОНТАКТИ:


0879 93 02 67
[email protected]
www.carmen.bg 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари