ДОБРЕ ДОШЛИ В ИНТЕРИОРНИЯ СВЯТ НА CALMA

  • 16.12.2022
  • Всички

Ако жадувате за една модерна, уютна и романтична домашна атмосфера, ако мечтаете за мебели, които зареждат дома Ви с енергия и вдъхновение, с мисъл и с красота, то те ще я създадът за Вас! Каним Ви да се потопите и насладите на тяхните необикновени творчески решения, събрани в вълнуващи мебелни и кухненски вдъхновения по индивидуален проект.

Екипът им създава жилищни интериори, които не са просто проекти, а изкуство, което оживяват в домовете в една приказна, уютна домашна атмосфера. 

Calma Interior Studio е с над 10г. история в проектирането и производството на мебели по индивидуални проекти. Интериорно студио Calma е фирма, която изгражда цялостен интериорен дизайн на апартаменти, къщи и офис релакс зони. Тяхното мото е: пространството на жилищния интериор е усещане, а целите на интериора са да създадат търсената атмосфера. 

Един от многото плюсове на Calma Interior Studio е това, че освен всичко друго, те предлагат и индивидуална интериорна консултация. Заедно с техните специалисти в интериорния и мебелен бранш, Вие ще успеете да развиете своите идеи и наложите изискванията, а изработката оставете на екипът им. От Calma Ви гарантират, че ще успеят да отговорят на Вашите очаквания, та дори и да ги надминат. 

За да улесни клиентите си, Calma Interior Studio предлага проектиране и монтаж на изделия за частни домове, бизнес административни и хотелски сгради. Твърдо вярват в това, че всеки заслужава да се чувства щастлив в своя дом, затова основен техен приоритет е клиентите им да останат доволни от цялостния процес на работа! 

Имате възможност да заявете своята 30-минутна безплатна интериорна консултация, а с LAST MINUTE OFFER ще ви подарят още 7% отстъпка от основна оферта. Само до  15.01.2023г с промо код: CALMA XMAS ще имате възможност да се възползвате и от допълнителни 7% отстъпка от първоначалната оферта. 

Очакват Ви с чаша ароматно кафе, шоколадови сладости и изумителни идеи за вашият дом, заведение или офис, а за тези от вас, които предпочитат виртуална среща, са на линия с предварително уговорен час.


ЗА КОНТАКТИ:

0887 501 618
[email protected]
https://www.calma.bg
https://www.facebook.com/calma.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари