ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ARCHI+ ОТ NOVACOLOR ITALIA

  • 01.02.2024
  • Всички

Текстурите на Novacolor разказват история, която ни връща към минали времена и ни пренася в  най-различни региони и местности. Суровини, използвани още в миналото, като вар и глина, са съчетани с нови и модерни технологии, за да създадат продукт, които съживява и модернизира традициите. 

Културното наследство на Италия открива своя израз във вниманието на Novacolor към детайла, което се изразява в минерални покрития с най-високо качество. Те са идеални за декориране на модерни или класически интериори, но също така и за защита на исторически екстериори, където минералната мазилка представляват кожата, която гарантира дълготрайна издръжливост на работата. Технология и традиция – перфектна комбинация, която намира своето място в гамата минерални покрития на Novacolor и най-вече в колекцията Archi+. Тя се състои от 4 основни разновидности – Archi+ Argilla; Archi+ Pietra; Archi+ Concrete и Archi+ Tadelakt.

Мазилката на глинена основа Archi+ Argilla

Archi+Argilla е прахообразно минерално покритие за стени за вътрешна употреба, на основата на глина, вар, внимателно подбрани инертни материали и реологични модификатори, за да се осигури отлична обработваемост. Нов продукт, формулиран с естествена глина, който потвърждава зеления подход на Novacolor и устойчивата иновация. Благодарение на състава си, Archi+ Argilla може да се нанася в един слой върху нови и стари мазилки, гипсови и гипсокартонени повърхности, органични или минерални бои и покрития.

Варовата мазилка Archi+ Pietra 

Archi+ Pietra е създадена на варова основна, в комбинация с допълнителни материали, които я правят изключително лесна за обработка. Формула ѝ ви позволява да създавате висококачествени декоративни елементи с ефект на камък-траветнин, бетон или други покрития със слюдести частици.

Мазилката с ефект бетон Archi+ Concrete

С помощта на Archi+ Concrete можете да постигнете интересен естетичен ефект в меки и приятни цветове. Дебелината на нанесения продукт гарантира освен текстура и защита, но също така и лесна поддръжка във времето на повърхностите, върху които се прилага. Archi + Concrete е на основата на вар и е създадена по традиционните правила. Съставена е от хидратна вар, бял цимент и внимателно подбрани суровини и модификатори, за да се осигури лесна и бърза обработка.

Варовата мазилка Archi+ Tadelakt

Създадена отново на варова основа, Archi+ Tadelakt е перфектната мазилка за един модерен интериор, в който текстурата е от значение. Предлага се в 13 различни цвята, а начинът на полагане и финалния вид на мазилката зависи единствено и само от вашите лични предпочитания!


ЗА КОНТАКТИ:

+359 888 330 228, +359 889 266 539
ул. Шипченски проход 17 / с-щу зала Универсиада /
www.novacolor.bg, www.capbg.com


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари