ДВУКРИЛИ ВРАТИ ОТ ERKADO

  • 16.11.2022
  • Всички

При изготвяне на интериорен проект за просторно помещение със сигурност сте обмисляли идеята да използвате двукрили врати. От една страна, те са идеалното решение заради способността им да създават многофункционални пространства. От друга страна се избират заради завършения ефект, който създават, като се превръщат в истински фокусни точки на всеки дом.

Ако търсите качествени двукрили врати, добър вариант е да се спрете на утвърден производител като полския бранд ERKADO. Той предлага възможност те да бъдат изработени като стандартна врата на панти или с плъзгаща двойна система, в зависимост от наличното пространство и "живописния" ефект, който трябва да се създаде. Всички плъзгащи системи на ERKADO - настенни и вградени - могат да бъдат предвидени и  за двойни крила. Плъзгащият се вариант спестява място и печели функционалност.

За интериорните врати на ERKADO и техните качества сме разказвали много, като двукрилите се изработват на базата на достъпните модели еднокрили врати със съответстващите им качества – цвят, завършване, остъкление и т.н. Двукрилите врати с остъкление позволяват на светлината да „преминава“ през стаите за постигане на по-лека и отворена атмосфера.  Възможен е избор между фалцови или безфалцови двукрили врати. Фалцовите от своя страна могат да бъдат с регулируема или нерегулируема каса, докато безфалцовите се предлагат само с регулируема. 

Всяка двукрила врата се изработва с активно и пасивно крило, оборудвани със затварящ профил, а пасивното крило – и с резѐ.
Достъпната ширина на всяко крило може да бъде от „90“ до „190“ при фалцовите и от „90“ до „180“ при безфалцовите врати.  Пасивно крило с широчина под „60” се предлага само като пълно гладко – допълнително крило.

Двукрилите врати на ERKADO могат да бъдат няколко вида:

  • Симетрични – с еднаква ширина на активното и пасивното крило;
  • Асиметрични – с по-широко активно и по-тясно пасивно крило;
  • С пълно гладко допълнително крило – това е асиметричен вариант, при който ширината на пасивното крило е под „60“.

Допълнителните крила са изработени по технология за плоскости с ръб STANDART и се предлагат с пълнеж пчелна пита или срещу доплащане с пълна плоскост.

Двукрилите врати придават по-представителен вид на интериора, като от една страна го „отварят“ и разчупват, а от друга страна позволяват да се намалят топлинните загуби през студения сезон. Във всички случаи, когато размерите на помещението го позволяват, те са функционално и естетично решение и заслужават да заемат полагащото им се място в интериорните проекти.

Двукрилите врати на ERKADO се предлагат в шоурумите на Флор Декор, който е утвърден дългогодишен представител на полската марка  у нас. Към предимствата и качествата на вратите трябва да се добавят и комплексните услуги, които Флор Декор осигурява на клиентите си: консултация с личен асистент, оглед и вземане на размери, доставка и разнос, професионален монтаж с гаранция.


ЗА КОНТАКТИ:


+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари