ЕФЕКТИВНОСТ В СЪВРЕМЕННАТА РАБОТНА СРЕДА

  • 05.02.2020
  • Всички

Пространствата могат да бъдат проектирани по начин, който е в полза на енергията на служителя така, че да работи ефективно. Силата на съвременния дизайн може да бъде използвана за превръщането на всеки офис в едно коренно различно място, което оказва позитивно влияние върху всеки служител. Благосъстоянието на служителите е пряко свързано с пространството, в което работят те и това благосъстояние оказва невероятно влияние върху продуктивността.

Въпросът, който може би вече си задавате, е как да създадете позитивно работно място. Един достъпен начин е като вложите в качествено обзавеждане за офис.

С помощта на експертите от Антарес България, ще ви разкрием полезни съвети за постигането на ефективност на работното място посредством осигуряването на качествено и функционално обзавеждане, каквото например са оперативните офис мебели „Oasis“, които се предлагат в сайта на Antares-bg.net.



Постигане на ефективност в съвременната работна среда

Истината е, че няма как един служител да е на 100% ефективен през целия работен ден. Това изисква осигуряването на подходящо пространство и обзавеждане, които да му помагат да се фокусира и да постига възможно най-добро ниво на ефективност.

В съчетание с това, служителите се нуждаят и от пространства, в които могат да комуникират със своите колеги, независимо дали става въпрос за работа или просто за отдих. Едно добро предложение в тази насока е луксозният двуместен диван с акустични панели „NOTRE DAME LOUNGE 102“. Предназначен за търговски площи и отворени офиси, този двуместен диван е едно стилно и в същото време функционално решение.



За да се създаде позитивно работно място, което да осигури нужната ефективност, основният фокус трябва да бъде насочен към задоволяването на нуждите на всички служители.

Независимо дали служителите имат нужда от място за работа като екип или пространства, в които могат да бъдат сами и да се фокусират, с правилното оборудване за офис от Antares-bg.net, вие може да създадете вариация от работни пространства. 



Мебелите, които имат приветстващ цвят и стил, могат да бъдат използвани за направата на така наречените „lounge“ пространства – смесица между дома и офиса.

Пространства за креативност също мога да бъдат постигнати с подходящото офис обзавеждане, което би позволило и насърчило самостоятелната работа и пространства, в които служителите могат да се фокусират на спокойствие. Благодарение на серията фотьойли и дивани „RUBICO“ на Антарес България, вие може да осигурите необходимото пространство, в което служителите ви да се фокусират и да работят на максимални обороти.



Обзавеждане на работното място – функционалност или качество

Повечето хора са останали с впечатлението, че трябва да изберат или качество, или функционалност, тъй като не могат да имат и двете.

Истината, обаче, е че днешното оборудване за офис, което се предлага на пазара, до голяма степен съчетава и двете неща, и то на повече от разумна за това цена.

Не е никаква тайна, че именно ергономичното офис обзавеждане създава продуктивните служители. Това се дължи на факта, че офисът, който използва ергономично обзавеждане, допринася към постигането на позитивно работно място, като поставя комфорта на служителите си на преден план.

Ергономичното обзавеждане за офис на Антарес България помага за редуцирането на болките и схващанията на служителите, които могат да се получат в следствие на работата в офис среда за повече от 40 часа на седмица.


В същото време, функционалността не отменя качеството – днешните ергономични столове се изработват от висококачествени премиум материали, които ще ви дадат същото усещане като това да седите в директорски стол от най-висок клас.

Защо здравето на служителите е най-важно в съвременната работна среда

Във фокуса на съвременната работна среда няма как да не попадне и един от най-важните фактори за постигане на висока продуктивност – здравето на служителите.

Постигането на позитивна работна среда поставя здравето на служителите на първо място, което в голямата си част се дължи и на избора на обзавеждане с ергономични столове. Един от топ моделите на Антарес България, който на първо място се грижи именно за здравето на седящия, е ергономичният стол „Pofit“. Той е интелигентен, може да бъде управляван посредством Smart App и Bluetooth, и осигурява 300%-ова защита на гръбнака посредством иновативната технология бионичен гръбнак.

Според различни изследвания, 40% от заболяванията и контузиите свързани с работа, са причинени от негативния ефект на седенето в некомфортно офис обзавеждане.

Когато осигурите на служителите ергономични столове и мебели, вие повишавате тяхното благосъстояние, засилвате продуктивността им и създавате онова чувство, че някой се грижи за тях. Разглеждайки селекцията от ергономични столове в сайта на Antares-bg.net, вие имате възможността да осигурите на служителите си перфектната работна среда и то на повече от разумна цена.

Създаването на позитивно работно място може да има много положителни ефекти върху благосъстоянието на служителите и тяхната продуктивност, и постигането на такова нещо не е толкова трудно, колкото някои хора биха си помислили.

Всичко, което е нужно, е малко креативност и правилното обзавеждане за офис от Antares-bg.net, което ще превърне офиса ви в позитивна и продуктивна среда.

..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:

0886 736 252
e-mail: [email protected]
www.antares-bg.net

..........................................................................................................................................................................................

     

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари