EMAКС - МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ПО ПОРЪЧКА

  • 06.04.2022
  • Всички

Отмина времето, в което обзавеждането на банята се изчерпваше с избора на плочки, санитарен фаянс и смесители. Вече всички ние се научихме да ползваме банята като пълноценно помещение в нашия дом, от което очакваме да ни осигури функционалност, място за съхранение, уют и... красота.

Все повече имаме нужда и това местенце да блести с индивидуален дизайн и оригиналност.

Ето това е тяхната сфера на дейност. ЕМАКС са български производител на мебели за баня от ПВЦ. Разработили са тяхна линия от стандартни шкафове за баня от ПВЦ, също така са специализирани и в изработката на мебели за баня по поръчка.

Ако разгледате каталога на стандартните им модели в техния сайт www.emax.bg, ще се уверите че всъщност няма нищо стандартно в тях.

ЕМАКС - мебели за баня по поръчка

Търсенето на точните мебели за баня, от гледна точка на стил, размер и дизайн, може да се окаже голямо предизвикателство за всеки. Едно от най-добрите и сигурни решения е изработката по индивидуален проект, защото възможностите са безгранични. От екипът на ЕМАКС, могат да изпълнят и най-нестандартната идея за шкаф за баня. 

Предлагат изработване на мебели за баня от ПВЦ по индивидуални проекти с предоставени от вас размери, дизайн и избор на цвят. Могат да ви покажат богат цветови каталог, за да изберете нюанса, който ще пасне най-добре на цялостната визия на мокрото помещение.

От ЕМАКС полагат голямо старание в проектирането и изработката на всеки модел шкаф за баня, но индивидуалните проекти представляват още по-голям интерес за техния екип. В мебелите за баня по поръчка е вложено част от вашето сърце и те знаят, че крайният резултат е изключително важен за вас.

Заедно ще постигнете завършекът, който очаквате - форма, орнаментика, стил и цветово покритие!

Какво да очаквате от ЕМАКС в изработката на шкаф за баня по поръчка?

Мебели за баня на ЕМАКС се отличават с нестандартна визия, изящен външен вид и стилово разнообразие. Разчитат главно на качествената изработка и работят с материали от най-висок клас. Притежават дългогодишен опит, но въпреки това, желанието се увеличава със създаването и проектирането на всеки нов модел. С гордост заявяват, че могат да изпълнят всяка ваша идея за шкаф за баня, за да обзаведете мокрото помещение по начина, по който желаете.


ЗА КОНТАКТИ:


0888 266 070; 0899 971 518
[email protected]
www.emax.bg
гр. Варна, бул. „8-ми Приморски полк“ 119 (До Завод Дружба)


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари