FALMEC - Аспиратори, вдъхновени от живота

  • 15.10.2024
  • Всички

През последните 5 години, Falmec – световният лидер в производството на кухненски аспиратори, остави своя отпечатък и на българския пазар. Благодарение на ВЕТО - Уреди за вграждане, ексклузивен представител на марката за България, дизайнерите и техните клиенти имат възможността да се докоснат до перфектната комбинация от естетика, иновации и ефективност, която е запазена марка на италианския бранд.

Тенденциите в интериорния дизайн на кухнята все повече изискват не просто функционалност, но и хармонично вписване на уредите в цялостната визия на пространството. Falmec се превръща в избор номер едно за тези, които търсят висок клас дизайнерски решения и безкомпромисно качество.



Аспиратори със система за намаляване на шума NRS®

Колекцията NRS® на FALMEC предлага изключително безшумни аспиратори, което я прави идеална за кухни с отворен план, където шумът би нарушил хармонията на дома. Сред най-търсените модели у нас са: Virgola, Lumina, Zenith и Plane.

E.ion®
Благодарение на контролираната биполярна йонизация, абсорбаторите с технология E.ion® отделят в кухнята йони, подобни на тези в атмосферата. По този начин се неутрализират неприятните миризми и замърсители като бактерии, вируси, акари, полени или прах.

Circle.Tech
Абсорбаторите от тази колекция комбинират аспирация и пречистване на въздуха по уникален начин - въздушният поток преминава през филтриращо тяло, което е разположено хоризонтално около двигателя. Колекцията включва впечатляващите модели Sophie, Dama, Levante, Spazio.

No-Drop®
Иновативната система No-Drop® елиминира досадните капчици, образувани от кондензираните пари по време на готвене. Сред най-търсените аспиратори на FALMEC с NO-DROP® са Virgola No-Drop Touch и Gruppo Incasso No-Drop.

С впечатляващи линии и технологични решения, продуктите на Falmec предлагат безкрайни възможности за креативни интериорни проекти. Дизайнерите, които искат да придадат уникален характер на кухненското пространство, могат да се възползват от разнообразието на колекциите, всяка със своя уникален почерк. От смарт технологии до интелигентни материали, италианската марка вдъхновява с авангардни и устойчиви решения, които удовлетворяват най-високите изисквания за стил и функционалност.

Официален представител на FALMEC за България е фирма ВЕТО - Уреди за вграждане. Моделите на аспиратори FALMEC можете да откриете в магазините на компанията в София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и онлайн на www.veto.bg.

ЗА КОНТАКТИ:
0889 118 029
[email protected]
www.veto.bg
 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари