ФАСАДНИ РЕШЕНИЯ ОТ NOLINA

  • 27.02.2023
  • Всички

NOLINA предлага, както класически, така и дизайнерски и модерни фасадни детайли за жилищни и бизнес сгради, частни къщи и мобилни каравани, които не изискват поддръжка през годините. Материалът е устойчив на влага, устойчив към вредители и безвреден за околната среда.

Стилна фасада с премиум облицовки DUMACLIN

Dumaclin са проектирани с фина структура на дърво. Елегантният U-канал придава модерен вид на фасадата. Дъските са с малка дължина - 240 cm, което ги прави изключително леки и лесни за транспортиране. 

Dumaclin са с уникалната клик система със скрито захващане, без допълнителни видими свързващи профили, които нарушават архитектурата на фасадата. Цялата система Dumaclin може да бъде инсталирана само с един многофункционален профил за всички ъгли и ръбове.

Това, което прави тези дъски уникални, е техният матиран лак, придаващ им изключителен елегантен външен вид. Лаковото покритие осигурява допълнителна UV защита, така че цветовете да се запазят много по-дълго.

НОВО: фасадни панели с ефект на четкано дърво, серия HOKLA

Колекция Hokla - красота и невероятна текстура на благородно дърво! Пространствената структура на дървото създава неподражаема природна визия и впечатлява със своята реалистичност. Силно изразената дървесна структура подчертава хармонията с природата.

Благодарение на системата за четиристранно сглобяване, панелите Hokla могат да се монтира без свързващи профили – по този начин стената изглежда непрекъсната. Дизайнът им позволява, както вертикален, така и хоризонтален монтаж. Панелите имат не само шарка на лиственица, но и триизмерна текстура с дълбок дървесен релеф.

NOLINA предлага следните дизайнерски опции за панели Hokla:

Сайдинг Timberblock: колекции ЕЛА и КЕДЪР

Къщите с фасадна облицовка Timberblock с дървесна визия и текстура изглеждат изключително хармонично, както в открито пространство, така и в горска среда. Сайдингът на U-Plast е най-доброто решение за топлоизолация на жилищни и търговски сгради като съотношение цена-качество! Панелите са издръжливи, устойчиви и устойчиви във времето. Материалът има много добра еластичност и дълъг период на експлоатация. 

Timberblock сайдинг ЕЛА е колекция, която вдъхва нов живот на класическата сайдинг форма. Декорът на тази колекция в най-малкия детайл повтаря шарката на естествената ела. 

NOLINA предлага 2 впечатляващи дървесни дизайна на ела, налични на склад: сахалинска и алтайска ела.

Timberblock сайдинг КЕДЪР е колекция с истинска текстура на дърво! Уникалната текстура на кедър създава неподражаем външен вид на къщата.

NOLINA предлага 2 налични на склад дървесни дизайна на кедър: натурален и полярен кедър.


ЗА КОНТАКТИ:


0886 087 267
[email protected]
www.nolina.bg

Facebook
Instagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари