ФЛОР ДЕКОР - КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ ЗА ВСИЧКИ ВАС

  • 05.01.2024
  • Всички

От "Флор Декор" не само се грижат за предлагането на качествени мебели и декорации, но и се гордеят с изключителното си обслужване, като гарантират, че всеки клиент се чувства ценен. Част от политиката им, е осигуряването на богат пакет от услуги, някои от които нямат аналог в бранша.  

Комплексните услуги на Флор Декор - практични и изгодни

  • Професионална консултация с личен асистент

Възползвайте се от услугите на специален личен асистент още от идейния етап. Техните компетентни консултанти предлагат насоки, съобразени с вашите конкретни нужди, като се задълбочават в разнообразната им продуктова гама и гарантират, че визията Ви ще оживее безпроблемно. По този начин се гарантира, че ще получите най-добрите резултати  за Вашето вътрешно пространство.

  • Оглед и вземане на размери

Всички знаем поговорката: Три пъти мери, един път режи. Несъмнено преди да започнете всичко, е важно да знаете точно какви измервания са ви необходими. Доверете се на  екипа им, който ще извърши преглед на място, ще ви предостави точни измервания и ще се справи превантивно с потенциални проблеми. Те са тук, за да отговорят на всичките ви въпроси. 

  • Доставка и разнос

Собственият им транспорт гарантира, че продуктите от техните шоурумове ще достигнат до прага Ви. Координираните часове на доставка са предварително определени за Ваше удобство, като гарантират безпроблемно предаване. Също така, предлагат и разнос до входната врата, което е допълнително удобство и Ви позволява да не мислите за нищо.

  • Професионален монтаж

Във Флор Декор разполагат със собствени монтажни групи с висока квалификация, на които можете да разчитате. Екипите им са оборудвани с модерни автомобили и техника и по този начин ангажиментът им за безкомпромисен професионализъм проличава на всеки етап от монтажа. От първата стъпка до окончателното приключване на работата можете да очаквате гладко протичане на процеса и надеждна изработка.
Основните монтажни услуги, които предлагат са

- Монтаж на ламиниран паркет – Можете да разчитате за монтаж на всички видове ламиниран паркет, закупен от Флор Декор. Монтъжът може да бъде както върху различни повърхности: стена, под, стъпала,  така и върху различни видове основи, включително бетон, плочки и дърво. 

- Монтаж на винилови настилки LVT и SPC.  

- Монтаж на врати –осигуряваме монтаж на интериорни, входни и противопожарни врати. За монтаж  се използват най-добрите консумативи.

- Монтаж на PVC и MDF первази и лайстни. 

- Монтаж на стенна декорация - предлагаме монтаж на стенна декорация от различни материали, включително MDF, PVC.

Може да разчитате и на допълнителните услуги, осигурени от тях

- Демонтаж на стари подове, врати, стенни декорации и др.

- Изхвърляне и извозване на отпадъци от монтажа.

- Съхранение на стока.

- Качване до врата на клиента.

- Други услуги по договаряне.

Всичко това е възможно, защото са една от малкото фирми, които ползва само собствени кадри. По този начин гарантират качество и отговорност.

  • Монтаж с гаранция

От "Флор Декор" стоят зад качеството на продуктите, които предлагат и гарантират за тях с името си.  Този ангажимент към качеството се допълва и с предоставянето на гаранция и последващ сервиз за извършения монтаж, с което малко фирми в бранша могат да се похвалят.

Предоставят и 2-годишна гаранция, с възможност за добавяне на още 3 години, и техническа поддръжка на място, в случай, че се отчете повреда на извършения монтаж. 

Във "Флор Декор" Вашата максимална удовлетвореност е една от многото им цели. С широката им гама от услуги се стремят да отговоряр на Вашите нужди по най-добрия начин, професионално и отговорно. Превърнете визията си в реалност с екипа на "Флор Декор"


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари