ФОТОТАПЕТИТЕ - ИНОВАЦИЯ В ДИГИТАЛНОТО ИЗКУСТВО

  • 19.02.2024
  • Всички

Фототапетите са продукт, с производството, на който разрастващата се компания Art Gift Decor, успя да наложи устойчив тренд в интериора на съвременния българският дом, предизвиквайки революция в изграденото стереотипно еднообразие. Гъвкавостта, която този вид материали позволява, способства реализирането на проекти, които изпъкват с индивидуалност и характер. От фирмата имат удоволствието да присъстват в интериора на много български, а вече и чуждестранни домове, което с всеки изминал ден затвърждава доверието в произвежданите от тях фототапетни изделия. Улесненият достъп и възможност за онлайн поръчка от всеки клиент и всяка точка на страната, са малка част от техните предимства. Именно те обаче, ги превръщат в предпочитан избор сред голяма част от българските потребители. 

С изглед на нуждите и разрастването на бранда, които производството на фототапети наложи, от компанията дигитализират и новоразработената платформа ''Интериорни дизайнери'', насочена конкретно към творците в този бранш. Независимо дали лично ще направите поръчка през сайта или ще се възползвате от услугите на интериорен дизайнер, Art-Gift споделят няколко указания, които следвайки, може да увенчаете с успех ремонта във всеки дом.

Безкомпромисно качество

Запитвали ли сте се защо реставрираните мебели поддържат цени, надвишаващи многократно стойността на актуалните пазарни предложения? Отговорът е простичък - издържали са теста на времето.

Вложението във висококачествени материали и консумативи с доказан характер е въпрос на личен избор. Избор, върху който се уповава естеството на тяхната фирмена дейност. Генерирането на продукт, отговарящ на европейската стандартизация за качество, изисква упорит труд и постоянство. Всеки един процес е поверен в ръцете на професионалисти, отговорни за последователни цикъл от своевременни действия. Модерно оборудваната технологична база, позволява извършването на прецизна обработка, свеждаща до минимум възможността от потенциални грешки. Крайният продукт се характеризира с особена здравина и ефектна визия, предизвикваща възторг! 

Плюсовете на лесната подръжка

Отпечатването на хипоалергичен продукт с безвредни, сертифицирани мастила, предотвратяващи потенциалната опасност от развитие на редица алергии, е подвиг, който заслужава овации! Предвид факта, че артикулите им намират масово приложение в помещения предназначени за деца, това съвсем не е достатъчно. Иновативните фототапетни изделия от нетъкан текстил позволяват успешно почистване с влажна кърпа, предимство оказващо се мощен съюзник в битката с вредите от прахта и не само! Благодарение на миещата се основа, петна от мръсни ръце могат да изчезнат за секунди, а изблиците на моментно детско творчество да оставят отпечатък единствено в забавната семейна история! 

В резултат на всички изброени ползи можем да направим следното заключение:

Потребителите, доверили се на изделията на фирма Art-Gift , могат да се похваляват с красив, безопасен и поддържан дом, готов да служи по предназначение в дългосрочен план!

Какви са техните условия?

Законът за обкръжението гласи, че израстването е най-ползотворно, когато средата за развитие е благоприятна. Именно поради тази причина са се постарали да улеснят оптимално цикъла от съставянето на  поръчка до монтажната дейност, гарантираща зашеметяващ краен резултат. Освен онлайн консултация и напътствие в уебсайта им, всеки краен клиент получава правото да се възползва пълноценно от допълнителни привилегии, като безплатна доставка до офис на ЕКОНТ в територията на цялата страна; подготвена визуализация с право на до три безплатни корекции или смяна на дизайн с изображение по избор; подарък – безплатно монтажно лепило, изчислено спрямо квадратурата на поръчаното изделие.

Преимуществата важат и за всички техни настоящи и бъдещи сътрудници - интериорни дизайнери, студиа и архитекти, одухоторяващи с таланта си печатните артикули! За да поощрят творците от това направление , от компанията разработиха платформа, чиято основна цел е изграждането на ползотворни партньорства с неограничени възможности! Дигитализираната концепция "ИНТЕРИОРНИ ДИЗАЙНЕРИ", позволява на всички  професионалисти, творящи в сферата на индустриалния дизайн, покупка на тапетни изделия с включени преференциални условия. Наред с това, всеки дизайнер ще има достъп до файл на избрания от него фототапет, който да заложи предварително в интериорния си проект. Повече за дигитализираната концепия “ИНТЕРИОРНИ ДИЗАЙНЕРИ”, може да откриете тук.

Друг основен приоритет за Art-Gift, бе реализирането на първият по рода си български фототапетен каталог! Луксозното издание, селектира подбрани дизайнерски проекти, отпечатани върху надеждни медии от нетъкан текстил. Чрез него практически всеки би могъл да се докосне до изящните принтове, създавайки персонализиран интериорен проект. Повече информация за каталога може да получите от консултантите на Art Gift.


ЗА КОНТАКТИ:

0883 264 380
[email protected]
www.art-gift.net


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари