ГЕОМЕТРИЯ И СТИЛ ВЪВ ВРАТИТЕ НА ERKADO

  • 18.01.2023
  • Всички

Използването на геометрични форми и мотиви в интериорния дизайн става все по-популярно и за това има основателна причина. Включването на геометрия в пространството може да помогне за създаването на интересна динамика и визуално организиране на помещението, особено ако цветовата палитра е с тенденция към по-меки тонове. И разбира се, чрез стратегическо включване на геометрия в декорацията можете също така оптически да промените размера на пространството - да го направите да изглежда по-голямо или по-малко, отколкото е в действителност.

Ето защо, когато създавате интериорен проект, си струва да изберете модел врата на ERKADO, която допълва желания от вас стил и добавя атрактивен елемент на геометрия към цялостния дизайн.

А когато решите да включите геометрията в интериорния си проект, ERKADO е идеалният производител на врати за вас! Полският производител е възприел геометричната концепция и я е включил по творчески начин в дизайна на своите интериорни врати. Разнообразните модели могат да бъдат намерени в магазините на Флор Декор.

Лакираните бели врати Turan 5 съчетават минимализма и красотата на геометрията. Преплитане тона вертикални и хоризонтални фрези по повърхността на вратата са нейното оригинално украшение. Нежната декорация от геометрични шарки прави вратата ненатрапчив и същевременно стилен елемент от интериора.

Когато говорим за геометрия при вратите, не може да пропуснем стъклена врата Graf 32, чиято асиметрична декорация напомня добре познатата ни координатна система. Ако търсите стъклени врати за всекидневната, си струва да разгледате по-отблизо този модел - изчистен и едновременно с това интересен и оригинален.

Вратата Miskant 2 е подходяща за таванско помещение или всекидневна в еко стил. Фините черни линии в дует с фурнир в цвят дъб създават модерна и впечатляваща комбинация. Можете да се спрете и на лакиран фурнир в бяло, ако търсите класическата и непреходна комбинация черно и бяло.

С Miskant 2 можете да избирате между два варианта рамки за врати и первази. Предлагат се в цвета на вратата, което позволява създаване на цялостна композиция, а също и в черно, за ефектен контраст и впечатляваща декорация във всекидневната.

Казват, че всичко гениално е просто и като доказателство за това може да послужи врата Sylena 5. Декорирана с композиция от линии, пречупени под прав ъгъл, без сложни орнаменти, вратата впечатлява с минималистичния си дизайн, изчистен и семпъл.

Когато става дума за геометрия, не може да пропуснем и квадратите. Затова завършваме нашата селекция от врати с интересни геометрични мотиви с врата Мenton 9. Тя е декорирана с квадратни остъкления, които по избор могат да бъдат вертикално разположени отляво или отдясно върху крилото. Този декор внася акцент в гладката повърхност и създава своеобразно усещане за „лекота“ – непретенциозно, но елегантно решение.

Силата на геометрията във всекидневната може да се допълни и чрез подходящ избор за рамки и первази към вратите. Предложенията на ERKADO включват множество цветове за фурнира, което помага за създаване на желания ефект и постигането на завършена и хармонична аранжировка.

И тъй като стана дума за хармония в интериора, трябва да споменем и декоративните стенни панели на ERKADO, които можете да намерите в магазините на Флор Декор. Те идеално се допълват с вратите на полския производител и освен че декорират, могат оптически да удължат стената. По този начин ефективно оживяват интериора и внасят динамика в него.

Флор Декор предлага нещо повече от продукти и декорации за вашия интериорен проект. С комплексните им услуги можете да се възползвате от професионална консултация за експертни съвети и решения, оглед с индивидуално отношение и вземане на размери, доставка и разнос с високи стандарти, както и професионален монтаж с гаранция и поддръжка.


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари