GLOSS, GLOSS...SUPER GLOSS

  • 24.10.2022
  • Всички

Новите Super Gloss модели на Dumawall придават нов облик на Вашия проект! Насладете се на драматични акценти и сенки в зависимост от начина, по който светлината попада върху повърхността.

Dumawall+ са иновативни стенни панели, лесни за инсталиране със сглобка език и жлеб. Произведени са по революционната технология RCB®(Rigid Core Board). Тази уникална и патентована технология гарантира, че плочките Dumawall+ са изключително стабилни, водоустойчиви и безопасни. 

Очарователен изглед за всеки проект - за истински фенове. Колекция от 7 впечатляващи лакови декора с практичен размер: 37,5x65см! За модерна „мраморна“ баня или луксозна акцентна стена!  Луксозното царство на гланцовите покрития - драматични покрития с елегантен блясък, които придават на вашето пространство озаряващ ефект! Gloss, gloss, Super Gloss - лъскавото покритие се използва за декорация в Източна Азия от около 2000 години.

Що се отнася до стенни покрития, може да помислите, че гланцът е най-смелата опция. Всъщност това e начинът да добавите визуален интерес към интериора.

Super Gloss панелите са предназначени да придадат завършек на една иначе класическа стая. Цветът се променя едва доловимо при различни светлини и контексти. Покритията с гланц могат да бъдат чудесен начин да добавите измерение или детайл към стаята – у дома, в офиса, хотела или новото fancy заведение.

Гланцът усилва светлината, придавайки й романтичен, блестящ вид, особено когато е съпоставен с по-меко покритие. 

Dumawall са висококачествени панели, които изискват минимално време за монтаж и са идеални са както за ново строителство, така и за ремонт. Бързо и удобно, без време за съхнене и без фугиране. Безгрижно монтиране и последваща грижа. Идеалната стенна облицовка за бани и всякакви помещения. 

НОЛИНА предлага над 40 декора в урбанистичен, елегантен, винтидж и органик стил - четири серии в зависимост от дебелината, размера и начина на поставяне. Широкоформатни панели Dumawall XL с размер 90х260 см са перфектното решение за инсталиране при душа, 100% водоустойчиви, леки и топли на допир. 


ЗА КОНТАКТИ:


0886 087 267
[email protected]
www.nolina.bg

Facebook
Instagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари