ГОДИШЕН КАТАЛОГ "НАЙ-ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН" НА ПРАЗНИЧНИ ЦЕНИ!

  • 10.04.2024
  • Всички

Любители на интериорния дизайн, направете съвършен подарък за вас и вашите близки. Какво би било по-необикновено от това, да зарадвате себе си или любим човек с годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“. От екипа на dibla.com ви предоставяме празнични цени!



Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ в 294 страници
ЦЕНА 49.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача
дата на издаване: 29 септември 2023


Обвит в изящни твърди корици и състоящ се от 294 страници, този каталог празнува 36-те най-добри интериорни проекта и техните създатели, получили отличие от годишните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards. Освен това, той подчертава иновациите от 15 изявени фирми в сферата. Собствениците на този каталог ще се впуснат в най-новите тенденции, ще съберат ценна информация и ще почерпят вдъхновение за предстоящи проекти или лични пространства, независимо дали става дума за жилища, работни места, магазини и др. обществени обекти. Освен че е увлекателно четиво, това издание е и отличително представяне на най-добрия интериорен дизайн в България. Това е луксозен артикул, който служи и като забележително допълнение към всяко вътрешно интериорно пространство.

„Най-доброто от интериорния дизайн“ е ексклузивна витрина на постиженията на най-талантливите дизайнери в нацията, с тираж само 500 копия, като по този начин повишава статута си на колекционерски артикул.

За тези, които търсят допълнителна нотка на изтънченост, има възможност да се сдобият с луксозната колекция от каталози издадени и в предишни години. Това се представя като изключително запомнящ се и стилен подарък за всеки повод, характеризиращ се със своята естетика и присъща стойност, гарантирано ще зарадва всеки ентусиаст на изкуството. Не се колебайте, сега има 55% отстъпка от цената на комплект. Празничната оферта е в сила до 10 май.


 "Най-доброто от интериорния дизайн 2018" не е включен в този комплект. Ако желаете да станете горд собственик на последните две издания на този луксозен каталог с ограничено издание, възползвайте се от възможността да направите своята поръчка сега.


Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ 2018
ЦЕНА 199.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача


Ние от Dibla, изпитваме огромно удоволствие да отбележим, че нашият Годишен каталог не само служи като стандарт за качество и стил, но и капсулира непоколебимата отдаденост на талантливи български дизайнери и компании, отразявайки еволюцията, наблюдавана в българския интериорен и продуктов дизайн през годините!

Тези интериори са част от 36-те най-добри проекта за 2022-ра. Всички снимки може да видите в Годишния каталог.



Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“ в 294 страници
ЦЕНА 49.00 лв.
, доставка - за сметка на купувача
дата на издаване: 29 септември 2023


ПАРТНЬОРИТЕ В КАТАЛОГ 2022

 


АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ КАТАЛОГ 2023/2024, КЛИНЕТЕ ТУК

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша.

Добави Коментар
Няма добавени коментари