ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА НОВО ДИГИТАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ?

  • 17.03.2021
  • Всички

Потопете се в света на GROHE с новата дигитална платформа GROHE X!

С GROHE X, LIXIL EMENA стартира първата дигитална платформа в санитарната индустрия за водещата си световна марка GROHE. Посетителите на платформата имат възможност да създадат собствено индивидуално преживяване с марката GROHE, благодарение на информативно и вдъхновяващо мултимедийно съдържание, съобразено с нуждите на професионалните бизнес партньори и потребители.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Светът се променя непрекъснато - със свежо и забавно съдържание, обновявано всяка седмица, GROHE X ще ви помогне да бъдете винаги информирани. Ще имате възможността, заедно с експерти, да следите кои глобални тенденции променят начина ни на живот, да научите как можете лесно да обновите банята или кухнята си, какви трикове улесняват ежедневната работа на професионалисти и инсталатори, как марката може да ви помогне да живеете по-устойчиво и още полезни съвети. Дигиталната платформа осигурява достъп до целия опит на GROHE, новите технологии и продукти на марката и други без да се налага да напускате дома си.

Първоначално замислена като алтернатива на изложението ISH, което се провежда веднъж на всеки 2 години, и от което GROHE се отказа заради covid-19, платформата GROHE X се превръща в повече от заместител на търговско изложение. На едно традиционно събитие, посетителите няма как да се запознаят с процесите на разработване и тестване на продуктите, с производството им във фабриките. GROHE X ще направи това възможно, като позволи на потребителите да се потопят изцяло в света на GROHE.

В допълнение към изчерпателното безплатно съдържание, на 16 март платформата ще стартира със специални събития на различни теми.

Осен че събира на едно място интересни истории и полезни мултимедиини материали, GROHE X сближава света като платформа за комуникация и получаване на подкрепа от експертите на марката. Сега, когато възможностите за срещи лице в лице са ограничени, GROHE X предоставя идеалната среда за сътрудничество и споделяне на идеи.

С поставянето на клиента в основата със специално съдържание, внимателно подбрано за всяка целева група, GROHE X отразява и новата търговска стратегия на GROHE, въведена през юли миналата година. Въз основа на изчерпателна обратна връзка от бизнес партньорите на марката относно това, което очакват от нея, GROHE разработва пазарен подход, който предлага диференцирано продуктово портфолио и специализирани услуги за всяка от целевите групи: търговци на едро и инсталатори, архитекти, дизайнери и проектанти, както и крайни потребители.

..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg

..........................................................................................................................................................................................

     

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари