ГРАНИТНИ МИВКИ SCHOCK - ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР ЗА ВАШАТА КУХНЯ

  • 31.07.2024
  • Всички

В съвременния свят на интериорния дизайн и кухненското обзавеждане, изборът на правилната мивка е от ключово значение. Една от най-добрите опции на пазара са гранитни мивки SCHOCK, които предлагат перфектната комбинация от удобство, красив дизайн и издръжливост. 

Изключителна издръжливост и качество 

Гранитни мивки SCHOCK са произведени в Германия, при изключително строги стандарти за качество. Всяка мивка се състои от 80% естествен кварцов пясък от Бавария и 20% висококачествени акрилни смоли. Този вид смоли, за разлика от полиестерните, запазват своята структура и не се променят под влияние на външни фактори. Идеални за ежедневна употреба в кухнята, гранитни мивки SCHOCK са устойчиви на надрасквания, шокова смяна на температурата и оцветявания.

Уникален дизайн 

SCHOCK предлага разнообразие от модели и богата гама от наситени цветове, които могат да задоволят дори най-взискателните вкусове. От класически до модерни дизайни, всяка мивка е създадена с внимание към детайла. Гранитните мивки SCHOCK се вписват перфектно във всеки интериор, добавяйки елегантност в кухнята. Те предлагат и възможност за персонализиране, което позволява на дизайнерите и мебелистите да създадат уникални решения за своите клиенти. 

Лесна поддръжка 

Гладката структура на мивките SCHOCK предопределя тяхното бързо и лесно почистване. Необходими са единствено препарат за съдове и обикновена мека кърпа. Това е особено важно в съвременните кухни, където хигиената е приоритет. Немският стандарт ProHygienic 21 ефективно “отблъсква” замърсяванията и гарантира запазването на естествена среда в кухнята, осигурявайки оптимална чистота и безопасност по време на готвене. 

Екологичен избор 

Немската компания се стреми да намали екологичния отпечатък на своите продукти, като използва възобновяеми ресурси в процеса на производство. Гранитни мивки SCHOCK от серията CRISTADUR® Green Line са изработени от 99% естествени, възобновяеми или рециклирани суровини. Подобно на всички мивки SCHOCK, моделите CRISTADUR® Green Line също съдържат 80% кварц. Особеното при тях е, че кварцовият пясък се комбинира с естествени цветни багрила и свързващи елементи като борови смоли и остатъци от преработката на зехтин. Именно на този състав се дължи тяхната устойчивост.

Ако търсите кухненска мивка, която съчетава стил, функционалност и издръжливост, SCHOCK има идеалното решение за вас. Със своето разнообразие от висококачествени мивки, SCHOCK със сигурност ще подобрят вашето кухненско пространство. 

Сред най-търсените модели мивки от премиум материала CRISTADUR® са: GREENWICH, KIRUNA, MONO, TOLEDO, а от материала CRISTALITE® най-предпочитани са: NEMO, FORMHAUS и RONDA

Официален представител на гранитни мивки SCHOCK за България е фирма ВЕТО - Уреди за вграждане. Моделите на гранитни мивки SCHOCK можете да откриете в магазините на компанията в София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и онлайн на www.veto.bg


ЗА КОНТАКТИ: 

0889 118 029 
[email protected]
www.veto.bg 



ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари