GROHE БЪЛГАРИЯ С ГРИЖА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ

  • 03.12.2021
  • Всички

Тази година GROHE България проведе една кампания, която имаше за цел да обърне внимание на необходимостта от устойчиви практики в ежедневието и грижата за околната среда. От април до октомври 2021г. потребителите имаха възможност да станат причина за засаждането на 10 дървета в България, като закупят термостатен смесител GROHE, който да им помогне да пестят вода и енергия, при ежедневната си рутина. Кампанията GROHE Goes Green приключи, но тепърва ще се радваме на резултатите от нея. В края на октомври дойде време да се помогне на българските гори и вече са факт две събития за засаждане на дръвчета.

Първото от тях се проведе на 30-ти октомври на около 20 км. от София, до с. Росоман, с подкрепата на Гората.бг. Старата гора е изгоряла в пожар и мястото се нуждае от помощ за възстановяване.  В засаждането се включиха повече от 200 приятели на природата и бяха засадени над 2300 борчета. След добре свършената работа се проведе и томбола с награди от GROHE.

Второто събитие за залесяване се състоя в близост до с. Голям Извор и гр. Тетевен на 5-ти ноември. Старата гора на мястото е била изсечена в следствие на болест по дърветата. Там за един ден бяха засадени около 1500 дъбови фиданки, като е планирано засаждането на още 1000 бр. от областното горско стопанство.

На 24ти ноември GROHE, в партньорство с Гората.бг, подари 7000 бр. аронии на хора из цяла България. Записването на желаещите се проведе във Facebook страницата на Гората.бг, като предвидените 1300 пратки с по 5 аронии всяка са се изчерпали в рамките само на 1 час от старта на записването. Организаторите вярват, че по този начин помагат на хората да са по-здрави, а България да е по-зелена и красива.

Но активностите от кампанията не спират до тук. Планирано е още едно подобно събитие, което този път ще бъде проведено във Варна. На място ще се подаряват плодни дръвчета на всички желаещи. Все още не са ясни датата и мястото. Те ще бъдат обявени в профилите в социалните мрежи на GROHE България.

GROHE обещава, че предстоят още интересни активности, свързани с кампанията GROHE Goes Green, като информация за всяка от тях може да откриете своевременно във Facebook и Instagram профилите на марката.


ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари