GROHE BLUE – СЪЗДАДЕН ЗА ВАШАТА ВОДА

  • 13.09.2021
  • Всички

Когато става въпрос за храна, повечето потребители избират местната продукция, защото е по-свежият и устойчив избор. Същото се отнася и за водата, която пием, но това често бива оставяно на заден план, когато става въпрос за по-устойчив начин на живот. Преминаването към пречистена чешмяна вода е важна промяна: GROHE Blue предлага свежа филтрирана вода на една ръка разстояние, директно от смесителя в кухнята ви. Това позволява по-природосъобразен начин на живот, отстранявайки необходимостта от транспорт, пластмасови бутилки, разходки до магазина и пренасяне на тежки туби. А ако предпочитаната напитка е газирана вода – изберете GROHE Blue Home. Водната система филтрира чешмяната вода и променя вкуса й според вашите лични предпочитания: обикновена охладена, слабо или силно газирана – а управлението е лесно и интуитивно, благодарение на удобен тъч бутон.

Със смесителите GROHE Blue може да бъдете сигурни в качеството на водата, която консумирате. За да достигне до вас, чешмяната вода преминава през водопроводи, с чието състояние не сте запознати. Когато водата преминава през стари тръби има опасност качеството й да се влоши. Системата GROHE Blue е разработена съвместно с BWT, водещи европейски професионалисти в сферата на филтри и филтрирана вода. GROHE Blue пречиства чешмяна вода и, разбира се, ви осигурява охладена, газирана вода. Веществата, които са полезни за организма като калций и магнезий, се запазват, а съдържанието на варовик се намалява и примесите, които влияят на вкуса като тежки метали (желязо, мед), хлор и органични вещества (пестициди) се филтрират. Филтрираната и нефилтрирана вода преминават през отделни водни пътища, за да се избегне замърсяване на пречистената вода. Ще усетите подобрения вкус дори на кафето и чая – благодарение на филтриращата технология на GROHE Blue, ароматите достигат пълния си потенциал.

След изразходване на капацитета им, GROHE събира използваните филтри и ги изпраща към производителя BWT, къде 99 % от материалите се рециклират. С тази нова система за връщане на филтрите, GROHE Blue се превръща в още по-устойчиво решение за вашата кухня.

С GROHE Blue не само допринасяте за справяне със световния проблем с пластмасовите отпадъци, но и намалявате отделените въглеродни емисии и изразходваната вода при производството на бутилирана такава. А докато производството на един литър бутилирана вода изисква седем литра вода, с GROHE Blue изразходвате точно толкова вода, от колкото имате нужда. Така GROHE Blue позволява на потребителите да спестят ценни ресурси. Да превърне пречистената чешмяна вода в новото нормално и да елиминира пластмасовите бутилки в Европа – това е целта на кампанията на GROHE „Made for your Water”, която обхваща портфолиото от водни системи на марката. С тази кампания GROHE се стреми да насочи общественото внимание към предимствата на водата, която вече е в домовете ни, като насърчи по-устойчив начин на живот и промяна в навиците на потребителите – чаша по чаша.
 

С GROHE Blue питейната вода вкъщи никога няма да свърши и можете да забравите за разходки до магазина в последния момент. Ще можете да се наслаждавате на вкусна вода  24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Освен това с водната система ще освободите и пространство у дома. С компактния си дизайн, oхладителят може да бъде монтиран директно под мивката или в радиус от 2.5 метра, напр. в страничен шкаф с ширина минимум 30 см. Пренасянето на стекове вода и събирането на празни бутилки остава в миналото: GROHE Blue ви осигурява вода за пиене на една ръка разстояние, спестявайки време, място и усилия.

До края на 2021 г. смесителите GROHE Blue Home и Blue Pure са на промоционални цени, а до края на ноември идват и с допълнителни подаръци. Потребителите могат да се възползват от безплатен монтаж на всяка система за филтрирана и газирана вода GROHE Blue Home, а ако предпочетат смесител само за филтрирана вода GROHE Blue Pure ще получат като подарък стъклена гарафа.

..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg

..........................................................................................................................................................................................

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари