GROHE EUROSMART – КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛИ ЗА ВСЕКИ ДОМ

  • 21.12.2021
  • Всички

Тенденциите в обзавеждането на дома непрекъснато се променят. Индивидуалните решения и съгласувани цялостни концепции набират все повече популярност. Кухнята вече не е просто място за приготвяне на храна, а се превръща в сърцето на дома, където основен акцент се поставя върху смесителя.

Обновената серия кухненски смесители GROHE Eurosmart е готова да поеме отговорността да бъде главен герой в кухнята и да внесе гъвкавост и удобство в зоната около мивката. Серията предлага различни модели, подходящи за всяка кухня, на достъпни цени. 



Кухненските смесители Eurosmart предлагат широка гама модели и гарантират, че всеки ще открие точно това, което търси. Серията предлага модели с чучури в три размера, C- или U-образна форма и два вида покритие, които да отговорят на личния стил на различните потребителите. Освен с красив външен вид, смесителите Eurosmart впечатляват и с практични и удобни характеристики. Издърпващ се накрайник и подвижен чучур например се грижат за оптимална гъвкавост в кухнята. 



GROHE Fast Fixation Plus се грижи за бързото и лесно монтиране на смесителите, съкращавайки времето за инсталация с до 70%.

Технологията GROHE SilkMove ES помага на потребителите да пестят енергия, тъй като при централна позиция на ръкохватката тече студена вода, а технологията GROHE EcoJoy намалява водния дебит, без да прави компромис с качеството, благодарение на аератор, който обогатява струята с въздух.



Освен това всички модели на серията са оборудвани с технологията GROHE Zero. Отделни вътрешни водни пътища осигуряват чиста вода, тъй като не позволяват досег до частите от олово и никел на смесителя. А допълнително предимство е и липсата на контакт между тези водни пътища и повърхността на смесителя. По този начин се образува бариера, която предотвратява нагряването на тялото на смесителя и риска от изгаряне при допир. Това прави серията Eurosmart изключително безопасна и подходяща за домакинства с малки деца.

GROHE Eurosmart осигуряват широк избор и са гарант за това, че ще откриете точно това, което търсите. Серията покрива всички потребителски изисквания, от красив дизайн, през удобни функции, до достъпна цена. 


ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари