GROHE EUROSMART ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗБОР ЗА ВСИЧКИ НУЖДИ

  • 25.10.2021
  • Всички

Банята е тази стая от дома, в която отделяме най-много внимание за личната си грижа. За обзавеждането й, потребителите търсят продукти, които предлагат комфорт и практичност при ежедневната рутина на всяка възраст. Новата продуктова серия GROHE Eurosmart предлага по-високи смесители за повече комфорт и по-изчистен силует, подходящ за всяка баня. Широката гама смесители предлага решение за всяка среда – домашна или обществена. Изберете от модели с практичен издърпващ се чучур или първия хибриден смесител 2-в-1 на марката, комбиниращ безконтактно и ръчно управление. Разработена със и за инсталатори, новата серия Eurosmart не само предлага най-голямото разнообразие на размери и модели до сега, но и осигурява изключително лесен монтаж. Независимо от обстоятелствата и пространството, GROHE Eurosmart има решение.


 
От пускането на пазара на GROHE Eurosmart през 1999г., тази серия се превръща в неоспорим бестселър в продуктовото портфолио на марката – утвърждавайки себе си като любим продукт на редица професионалисти. Докато основните характеристики на серията остават непроменени, GROHE се грижи портфолиото на Eurosmart винаги да се развива според изискванията на потребителите и да се адаптира към модерното ежедневие.

С новите смесители за баня Eurosmart, GROHE демонстрира иновативно лидерство: Марката не само представя осъвременен дизайн, но и напълно нови продуктови модели. Еволюцията на серията Eurosmart е фокусирана върху създаването на продукти за различни ситуации, като хибридния смесител 2-в-1, модела с издърпващ се чучур или различните варианти на ръкохватките, със или без термостатна защита от изгаряне.


 
Хибридният вариант Eurosmart 2-в-1 предлага допълнителни предимства, когато става въпрос за удобство и устойчивост. Той комбинира предимствата на ръчен и безконтактен смесител. Потребителите могат да избират дали искат да използват ръкохватката или безконтактната технология, активирайки водния поток чрез вградения сензор.

GROHE Eurosmart променя понятието за гъвкавост на смесителя в банята, благодарение на модела с издърпващ се душ. Перфектна за почистване на умивалника или измиване на косата, тази функция ви осигурява повече свобода в банята. GROHE Magnetic Docking гарантира лесно и гладко прибиране на накрайника в начална позиция.


 
Eurosmart SafetyStop осигурява ефективна термостатна защита, като ограничава максималната температура на водата до предварително избрани градуси. Технологията гарантира, че желаната температура ще остане постоянна, дори в случаи на промени в налягането. Eurosmart SafetyStop предлага оптимална защита, особено подходяща за институции свързани с деца, възрастни хора или хора с двигателни проблеми.

Новият Eurosmart предлага три различни варианта на ръкохватките. Ергономичната ръкохватка с отвор е проектирана така, че да осигури по-лесно захващане. Тази опция е правилният избор за възрастни хора или деца. Дългата ръкохватка пък позволява управление с лакът за медицински заведения.


 
Водо- и енергоспестяващите технологии на смесителите Eurosmart помагат на потребителите да постигнат по-устойчив начин на живот. GROHE EcoJoy например намалява водния дебит, като едновременно аерира водата, осигурявайки перфектна обемна водна струя. 

Eurosmart е идеалното доказателство, че не само новите серии подлежат на усъвършенстване. Подходящите иновациите помагат за преоткриване и обновяване на основни продуктови линии.


ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари