GROHE КОМПОЗИТНИ МИВКИ

  • 05.08.2021
  • Всички

Създайте мечтаната кухня, като изберете най-подходящата за вас мивка!

Сериите композитни мивки GROHE предлагат богат избор на размери, конфигурации и ценови клас, така че лесно може да изберете тази, която най-добре оттговаря на вашите изисквания. В асортимента има кръгли и квадратни модели в 2 покрития - гранитно черно и гранитно сиво. Изберете модели с 1, 1.5 или 2 купи, с или без вграден сифон, големи или компактни мивки. Предлагат се в два вида монтаж - за вграждане под плот или върху плот.

Вашата мивка ще може да се справи с ежедневните нужди дори на най-натоварената кухня, благодарение на иновативния композитен материал. Направени от 76% кварц - най-твърдата част на гранита - смесен с акрилна смола, композитните мивки GROHЕ са изключително издръжливи. Този втвърден композитен материал е устойчив на драскотини, вдлъбнатини, петна, пукнатини и нагряване. Гладката му повърхност е лесна за почистване и 100% безопасна за храната. Всяка композитна мивка GROHE се произвежда с помощта на компютърна полимеризация - процес на отливане, който гарантира устойчиво покритие и пълна равномерност на цвета. Нещо повече, композитът няма да избледнее на UV светлина, което означава, че винаги ще изглежда толкова добре, колкото в деня, в който сте го купили.

Композитните мивки идват с разнообразие от характеристики, които да направят ежедневните кухненски задачи по-лесни и приятни. Монтажът на мивките е лесен и бърз, благодарение на системата GROHE Quickfix. Кухненските мивки имат два, предварително направени отвора за смесител, което ви дава свободата да решите, дали плотът за отцеждане да бъде отляво или отдясно. Благодарение на специалната сплав от кварц и акрил, шума от течащата вода и поставянето на съдове в композитната мивката е много по-малък. 

Практичността е поставена на първо място - направени само от здрав композит, тези мивки са устойчиви на надраскване за много години напред. И никога повече няма да се колебаете дали да сложите гореща тенджера върху плота на мивката. Композитните мивки на GROHE са устойчиви на топлина до 280°C.

Използването на вашата кухня по вашия начин – спокойно можете да режете плодове и зеленчуци, или да подготвяте продукти за любимото си ястие на плота на мивката. Композитните мивки GROHE са 100% безопасни за храната.


 
Вашата композитна мивка е лесна за поддръжка и почистване, за да можете да се наслаждавате на безупречното ѝ покритие за години напред.

Всички композитни мивки GROHE притежават купи с дълбочина поне 20 cm, което ви предоставя максимално пространство за измиване на големи тенджери и пълнене на вази с лекота.


С кухненските мивки на GROHE ще се радвате на комфорта всеки ден. Те са създадени да отговарят на вашите изисквания независимо от интериора на кухнята ви и пространството, с което разполагате.

..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg

..........................................................................................................................................................................................

     

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари