GROHE ПРЕДСТАВЯ ОБНОВЕНИТЕ СИ СЕРИИ СМЕСИТЕЛИ BAULINES

  • 01.06.2021
  • Всички

Потребителското търсене на продукти за баня, предлагащи високо качество и иновативен дизайн нараства, но ключовият фактор в крайното решение често е бюджетът. Ето защо GROHE, водеща марка за цялостни решения за баня, представя своите серии смесители GROHE Bau. Те отговарят на всички изисквания на потребителите, като предлагат модерен дизайн и практични характеристики на разумни цени. 

Без значение дали разполагате с ограничено пространство или бюджет, GROHE Baulines улесняват проектирането на банята. Смесителите от сериите Baulines, Bau Ceramic и аксесоарите Bau се допълват перфектно по отношение на дизайн и функции, като ви позволяват да създадете координиран интериор само с няколко лесни стъпки.  


GROHE Baulines съчетават високо качество с нов, модерен дизайн, за да внесат допълнителен комфорт в банята. Смесителите за умивалник GROHE Baulines са налични в два дизайна: кубистичния BauEdge и елегантния BauLoop. И двете серии се предлагат в различни размери, за да можете да откриете идеалното решение за своята баня. Освен смесителите за умивалник, серията предлага и смесители за вана или душ, за да създадете цялостен хармоничен облик.

Обновеният дизайн на сериите Bau предлага повече от красива външност. Смесителите са проектирани с цел да увеличат цялостния комфорт в банята. Благодарение на прецизния ъгъл на чучура разпръскването на вода при миенето на ръце е минимализирано.

Смесителите GROHE Baulines са оборудвани и с много практични функции. 

За да осигурят безопасна и чиста вода, сериите разполагат с вътрешни водни пътища, които предотвратяват досега на водата до частите от олово и никел на смесителя. Освен това тези водни пътища нямат контакт до тялото на смесителя, като създават  бариера между горещата вода и външната повърхност, предотвратявайки опасността от изгаряне от нагорещена повърхност. Това прави смесителите изключително безопасни и подходящи за домакинства с малки деца. 

 
А технологията EcoJoy ви позволява да спестявате вода, без да правите компромис с удоволствието от плътна водна струя. Това се възможно благодарение на дебитен ограничител, който намаля водният дебит с до 50%, и аератор, който обогатява водата с малки въздушни мехурчета, за да създаде усещане за същата пълна струя, като при стандартните смесители. 

Със сериите GROHE Baulines банята ви ще се превърне в красива и безопасна зона за почивка, на която да се радва цялото семейство.

..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg

..........................................................................................................................................................................................

     

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари