HL 570 FLEXBOX - СИФОН ЗА ЕКСТРЕМНО ПЛОСКИ ДУШКОРИТА С ДВОЙНА ЗАЩИТА

  • 05.10.2021
  • Всички

Австрийската фирма HL е специализирана вече 70 години само в областта на отводняването на сгради - жилищни обществени и промишлени. Продуктите, предлагани от компанията, са сертифицирани по системата за качество ISO 9001, произвеждат се по съществуващите евро-норми. Производството е позиционирано в Австрия и Германия и е ориентирано към европейския пазар. 

Новият сифон за екстремно плоски душ-корита HL570 FlexBox осигурява двойна защита. „Съвременните душ-корита са вече с много малки височини над подовата настилка. За да се избегнат щети в подовата конструкция, причинени от течове под душ-коритото, се предвижда и полагане на хидроизолация. Въпросът е, как да се свърже сифонът както към душ-коритото, така и към хидроизолационния слой под коритото. Иновативния сифон HL570 FlexBox, решава точно този проблем. Предназначен е за екстремно плоски душ корита от емайлирана стоманa, камък, акрил, композитни минерали или други за отвор за оттичане Ø 90 мм. FlexBox позволява безпроблемно да се поемат страничните отклонения до 40mm (плюс/минус 20mm от центъра) между тялото на сифона и отвора на душ-коритото. Осигурен e пълен достъп до канализационната тръба, чрез изваждане на водния затвор на сифона, както и допълнителен контрол за евентуална влага под душ-коритото.“ - информираха от HL.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА СИФОН HL 570 FLEXBOX

  • водоплътно свързване на сифона не само към душ-коритото, но и към хидроизолацията под него
  • пълен достъп до канализационната тръба
  • допълнителен контрол за евентуална влага под душ-коритото
  • при монтажа се поемат странични отклонения до 40 мм

 


ЗА КОНТАКТИ:

0888 644 574
[email protected]
www.hl-bg.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари