HL53 In|Floor.

  • 19.10.2022
  • Всички

HL53 In|Floor се отличава с видимото отвеждане на водата, което гарантира и лесното почистване. Линейния сифон може да се монтира в равнината на душ-зоната, като е 
възможно да се монтира също така и непосредствено до стената. Заради високите изисквания за свързване към хидроизолацията на пода, в комплекта е предвидена и „клик“ гарнитура за тази цел.

In|Floor определя един акцент за дизайн и качество в душ-зоната. Дължината на видимата отточна шина се адаптира точно в банята, от край до край, според идеята на дизайнера.

Отточната шина на линейния сифон се монтира на нивото на плочките и над нивото на хидроизолацията, като тя се явява като част от настилката в душ-зоната.
Не се изважда за ревизия, както е при традиционните линейни сифони. Това спестява доста усилия при почистването на сифона. 

Въпреки това линейният сифон може да се ревизира безпроблемно през втори капак, интегриран в отточната шина. Така се осигурява и пълен достъп до канализационната тръба за безпроблемно почистване.


ЗА КОНТАКТИ:

0888 644 574
[email protected]
www.hl-bg.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари