HL541 PRIMUS BLUE

  • 14.04.2022
  • Всички

Австрийската фирма HL е специализирана вече 70 години само в областта на отводняването на сгради - жилищни обществени и промишлени. Продуктите, предлагани от компанията, са сертифицирани по системата за качество ISO 9001, произвеждат се по съществуващите евро-норми. Производството е позиционирано в Австрия и Германия и е ориентирано към европейския пазар.

Малкият брат на вече познатия сифон за душ-пространството HL540 „Primus Drain“ впечатлява не само с всички известни досега предимства, но и със значително по-малка монтажна дълбочина (62мм!).

Акцента за сифона е водния затвор “Primus blue“. Воден затвор от нова генерация, който гарантира СТОП срещу каналните миризми! Новото е, че тази защита е валидна при всички възможни колебания на налягането в канализационната мрежа:

1. вакуум до 400 Ра, водния затвор се запазва

2. налягане до 800 Ра, каналните газове са спрени

3. при изсъхване на водата отново не мирише

В допълнение служи и като възвратен клапан при налягане до 50 см воден стълб

Подовият сифон HL541 е напълно подходящ за ниските подови конструкции в нашите бани - монтажната дълбочина в замазката е само 62 mm. Свързва се също и с  хидроизолацията под подовата настилка.


ЗА КОНТАКТИ:

0888 644 574
[email protected]
www.hl-bg.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари