ЙАФ БЪЛГАРИЯ

  • 09.01.2023
  • Всички

Какво е ЙАФ? Мястото, където под един покрив ще откриете изключително богата гама от висококачествени дървесни продукти в комбинация с иновативни услуги за мебелисти и модерното дървено строителство. От дизайнерски мебелни плоскости до декинг и многослойни конструктивни греди – премиум решенията на компанията са насочени към архитекти, дизайнери, мебелисти и строители. ЙАФ е пространство, създадено от експерти за професионалисти. На живо можете да се докоснете до широкия асортимент в двата шоурума – в Мусачево край София и в слънчева Варна.

Мисли глобално, действай локално

Макар ЙАФ да присъства на българския пазар от 2005 г., всичко започва значително по-рано. Началото на компанията е поставено през далечната 1948 г. край австрийската столица Виена. С постоянство и иновации малката семейна компания постепенно се превръща от локален търговец в международен играч, който днес е представен със свои филиали в още 17 държави. Въпреки несекващото развитие и системните инвестиции в нови технологии, процеси и усъвършенствани материали в ЙАФ има неща, които остават неизменни: качеството и страстта към дървесината. На почит са решения, удовлетворяващи индивидуалните нужди на локалните клиенти, а споделянето на дългогодишния опит в сегментите строителство и обзавеждане от дърво е основен принцип.

Класна дървесина

От години Групата ЙАФ е лидер в търговията на едро с дървесни материали в Централна и Източна Европа. Под зорък поглед са всички звена от веригата за доставки и по този начин качеството се държи под контрол. Асортиментът на компанията предлага широка гама от европейска дървесина и богат избор от екзотични видове. За ексклузивни дизайнерски решения по запитване се доставят редки и труднодостъпни дървесни видове. За величествена приемна или изискана конферентна зала – материалите на ЙАФ откриват необятни творчески хоризонти пред архитекти и интериорни дизайнери.

Дизайнерски декори

В ЙАФ ще откриете богато разнообразие от плоскости, мебелни лица и плотове с атрактивни декори на водещи производители. Асортиментът следва неотлъчно актуалните тенденции в интериорния дизайн. Продуктовата гама непрестанно се обновява и обогатява с новостите в бранша. Компактни плоскости от HPL с безкомпромисни към хигиената повърхности, подходящи дори за помещения с влажна среда и траен контакт с вода или атрактивни плотове от масивни талпи като напр. живописната дървесина на самана – изборът е Ваш!

Благороден фурнир

Наред с декоративните плоскости в продуктовата гама на ЙАФ Ви очаква и самородният талант на естествения фурнир. И тъй като всеки лист от този благороден материал е с уникален дървесен рисунък, компанията създава първия и единствен по рода си електронен магазин с високорезолюционни снимки на всяка предлагана пачка фурнир. Така обикалянето по складове и тегленето на тежки файлове остава в миналото. С Veneer World независимо от часа на денонощието можете директно от Вашето мобилно устройство да изберете правилния дървесен вид и желания фладер за Вашия успешен проект.


Декинг и фасада

Благородна термодървесина, класически екзотични видове или композитни ламели, непретенциозни към поддръжка – всички те са налични в ЙАФ. А за да е завършена услугата, освен профили ще Ви предложат и системи за скрит монтаж, а при необходимост ще Ви насочат към утвърден изпълнител от фирмената база данни с доказани партньори.

На архитекти и дизайнери препоръчваме два практични онлайн инструмента на ЙАФ: 

  • Екстериорно студио: визуализатор на комбинации от декинг и фасада
  • Декинг студио: конфигуратор и калкулатор за декинг в едно

С първия инструмент можете веднага да демонстрирате на клиента как ще изглежда избраната от него комбинация от декинг и фасада на сградата. Освен дървесни профили, за повече автентичност можете да изберете и цвета на мазилката. Вторият инструмент дава възможност по всяко време на денонощието без помощ от консултант на ЙАФ да проектирате, оптимизирате, калкулирате и остойностявате нужните материали за изграждането на декинг. В крайна сметка всеки детайл е от значение!

Модерно дървено строителство

В ЙАФ ще откриете пълната гама конструктивни, покривни и изолационни материали за дървеното и екологичното сухо строителство. Асортиментът включва масивни, двойно и тройно слепени греди, мнгослойни греди и LVL с изключителна носимоспособност, CLT панели и изолация от дървесни влакна с топ показатели. И тук впечатлява завършената услуга, включваща в зависимост от нуждите прецизен разкрой на греди или индустриално конфекциониране на конструктивни дървени компоненти по проект. За довършителни и интериорни решения на склад се поддържа широка гама от конструктивни и декоративни плоскости като OSB, MDF, HDF, плоскости от масивна иглолистна дървесина и шперплат. Със своето изключително многообразие от характеристики и приложения последният се завръща пълна сила в интериорния дизайн. Колкото и специфични да са Вашите нужди, в асортимента на ЙАФ ще откриете удачно решение.

DuPont™ Corian®

Минералният материал на бъдещето, който от няколко десетилетия предизвиква дизайнерския и архитектурния свят, вече и у нас е извор на творческо вдъхновение. От фасадата до банята – Corian® е на ход, когато трябва да се задоволят изискванията на най-взискателни клиенти. Монолитен по структура и с повърхност без пори, той е напълно водоустойчив, ударо- и UV устойчив и същевременно изключително хигиеничен, безопасен за здравето и неутрален за околната среда. Позволява безпроблемно рязане, полиране, фрезоване, гравиране, инкрустиране, сублимационен печат и дори термоформоване. Перфектно съгласуваните по цвят лепила позволяват незабележимо съединяване на мивки и плотове в едно хармонично цяло. Увредени елементи се поправят на място без следи, а само с едно шлайфане дори след десетилетия захабените от интензивна употреба повърхности връщат първоначалното си безупречно излъчване. Цветовата гама на Corian® е дълга поне колкото списъка от неговите предимства. А ЙАФ е негов ексклузивен представител за България.

Нов шоурум

Спрели сте се на конкретен модел декинг, но искате да го видите на живо? Проектирате интериор от шперплат, но клиентът не се задоволява с визуализация? Или собственикът има колебания как ще стоят профилите за обшивка върху по-голяма площ? А може би искате да го впечатлите с екзотични дървесни видове? Не се бавете повече – заведете го в напълно обновения шоурум на ЙАФ в Мусачево! Освен модерна, прегледна експозиция на елитни дървесни материали и техни приложения, шоурумът вече предлага множество уютни кътове за презентация и обсъждане на проекти с или без участието на наш консултант. Разглеждайте, докосвайте, сравнявайте, тествайте, съгласувайте, обсъждайте на воля и спокойствие!


ЗА КОНТАКТИ:

0886 665 866
[email protected]
www.jaf-bulgaria.com
с. Мусачево ул. София 11
гр. Варна, ул. Уста Кольо Фичето 33


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари