ЙАФ БЪЛГАРИЯ - ОТ ЕКСПЕРТИ ЗА ЕКСПЕРТИ

  • 06.06.2023
  • Всички

Дървесината е техния свят! Именно страстта им към нея е двигател от самото основаване на компанията им, край австрийската столица Виена. За тези 75 години освен 60 филиала в 18 държави, JAF - Bulgaria изградиха ценно ноу-хау и усет към пазара, придобиха широк поглед върху тенденциите в световните архитектура и дизайн. Но силата и ключовата им компетенция си остава в областта на дървесината и експертните услугите за професионалисти в сферата на строителството и обзавеждането от дърво, независимо от техния мащаб.

Възползвайте се от експертните им консултации на всеки строителен и дизайнерски етап! Открийте под един покрив пълния набор от елитни дървесни материали, сред които декинг, външни и интериорни обшивки, конструктивна дървесина, шперплат и декоративни плоскости. 

За ексклузивни дизайнерски решения на Ваше разположение е иновативният им асортимент от впечатляващи фурнировани плоскости с 3D повърхност.

Може да сте сигурни в произхода на техните продукти – суровините за изработката им се добиват от устойчиво стопанисвани горски стопанства. Заложете на натурални, актуални и ексклузивни продукти, предназначени за дизайнерски проекти и претенциозни клиенти.


ЗА КОНТАКТИ:

0886 665 866
[email protected]
www.jaf-bulgaria.com
с. Мусачево ул. София 11
гр. Варна, ул. Уста Кольо Фичето 33


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари