ИДЕАЛНО БАЛАНСИРАН ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЦЯЛОСТЕН ПАКЕТ

  • 06.03.2023
  • Всички

Комбинациите хладилник-фризер с широчина 70 и 75 см на Либхер са с отлични показатели във всички аспекти. В допълнение към ниската консумация на енергия те се отличават и с ниско ниво на шум, много място за хранителните продукти, дълъг експлоатационен живот и много резервни мощности, когато се наложи. Затова по време на разработката се взема под внимание много фактори и оптимално балансиран уред. Или с други думи: всички хубави неща идват по четири.

Консумация на енергия

Новите свободностоящи уреди на Либхер с широчина от 70 и 75 см заемат челни позиции в класациите за ефективност. Това означава, че те са щадящи за ценните ресурси на околната среда, а благодарение на ниските разходи за електроенергия – и за Вашия портфейл.

Обем на охлаждане

Свободностоящите уреди Либхер с широчина от 70 и 75 см са подходящи за малки и големи семейства, за всякакви житейски ситуации и за всякакви пространства. От изключително големите чекмеджета до най-малките детайли, Либхер се грижат всеки един литър от пространството да бъде оптимално оползотворен, например чрез използването на спестяващи място решения за осветление, вградено в корпуса.

Ниво на шум

В съвременните жилищни концепции кухнята и дневната все повече се сливат. Това подчертава значението на особено тихите комбинации хладилник-фризер. Затова свободностоящите уреди на Либхер с широчина от 70 и 75 см предлагат богат избор от изключително тихи уреди. Някои от тях са невероятно тихи с ниво на шум едва 35 dB.

Охладителна мощност

С помощта на интелигентната сензорна технология капацитетът на охлаждане винаги се регулира според текущото използване, така че свободностоящите уреди на Либхер са високо енергийно ефективни и икономични при ежедневна употреба. В същото време те предлагат голям резерв от енергия, например за охлаждане на голямо количество хранителни продукти след седмичното пазаруване.

Съвършени балансирани технически показатели: технологията BluPerformance от Либхер

Иновативното в моделите с BluPerformance на Либхер: цялата технология за охлаждане е интегрирана в основата на уреда. В резултат на това Либхер предоставят значително повече използваемо пространство при един и същ размер. Така че имате значително повече място за вашите храни и напитки. Освен това, благодарение на по-добрата вентилация в основата, енергийната ефективност може да се подобри още повече. Истинско вдъхновение за почитателите на иновациите.

Оборудван за бъдещето със SmartDevice

Вашият хладилен уред мисли вместо Вас, когато е възможно. С мрежовото решение SmartDevice и приложението SmartDevice на Либхер можете да управлявате Вашия интелигентен хладилник директно чрез смартфона си. Чрез сигнализиращи уведомления Вие ще бъдете информирани за отворени врати или за забравени бутилки във фризерното отделение. Нашата партньорска мрежа позволява безпроблемно интегриране във Вашия интелигентен дом.

Може да закупите домакински уреди Либхер директно от мебелните фирми и дизайнерски студия.


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebeherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари