ИДЕИ ЗА ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ НА ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

  • 04.03.2019
  • Всички

Съвременният начин на живот изисква многофункционален интериор. Как да запазим индивидуалност в обзавеждането? На "Техномебел" и "Светът на мебелите" от 26 до 30 март в Интер Експо Център професионалната публика ще открие палитра от решения за комфорт и удобство, съчетани със стил и собствена индивидуалност. На международните изложения ще участват над 190 компании от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Пакистан, Румъния, Турция и Украйна. Над 450 световни бранда ще предложат последните иновации в сектора на мебелното производство, обзавеждане и дизайн.

На "Светът на мебелите" всеки посетител може да открие мебел, подхождаща на неговия стил за дома, офиса, градината, хотела или ресторанта. Многообразието от предлаганите мебели е голямо и предложенията варират от класически до скандинавски стил, подходящи за еклектичен, винтидж или индустриален интериор. Във всеки модел е вложена емоция, амбиция и изключителен дизайн. Какво ли може да има в едно дизайнерско бюро? Скрито отделение за кабели, led осветление, умни контакти, контакт в контакта. Домът е компактен и удобен.

Тенденцията през 2019 г. е да се използват естествени материали като кожи и дамаски от естествени влакна. За по-функционално използване на пространството са модулните мебели, които комбинират стандартизация и персонализиране. Мека мебел с easy to clean технологии, непромокаеми или с висока устойчивост на драскане е визията на интериора в съвременния динамичен живот.

Свежест и чар може да откриете и в кухнята - уникална мивка на три нива: в коритото, стъпалото и отгоре превръща ежедневната подготовка и сервиране на храната в удобно и приятно занимание. Мивките са от все по-високококачествени материали, предлагат уникален дизайн на отцедника и голям обем на коритото. Дизайнерите ще открият лесно и стилно решение на проблема с недостатъчните контакти при проектирането на кухните, както и как могат да бъдат изключени всички уреди в дома само с един клик.

На "Техномебел" се представят най-новите декори на плочи, плотове, плоскости, фолиа и кантове, мебелни фронтове, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители. Сред акцентите тази година е представянето на аспиратор GALILEO - един „истински гений в италианските технологии“. GALILEO е невидим, но изключително функционален. Отличава се с водонепромокаем и компактен мотор, което гарантира пълна безопасност.

За първи път професионалната публика ще види продукти на компанията лидер  в областта на иновативните и прецизни електромеханични ключалки в мебелния сектор австрийската марка PS Locks.

Традиционните продукти и решения също са във фокуса на "Техномебел". Доказано качество и стил дават различните материали за мебели като композитните минерални плочи „Kerrock”. Те осигуряват почти неограничени възможности за дизайн и имат отлични потребителски качества.

Пригответе се да внесете новите иновации и функционалност в ежедневието благодарение на идеите на "Техномебел" и "Светът на мебелите". Направете пространството да работи за вас, днес, утре и за в бъдеще.

Към дизайнерите е насочен и дискусионният форум „Разговори за дизайн“, организиран от българската група за дизайн "Черга", а посетителите на изложенията могат да видят най-новите идеи на дизайнерите от "Черга", разположени на специално обособена зона. В изложбените зали посетителите ще могат да разгледат и номинираните продукти в конкурс „Българска мебел на годината“, както и да видят кои са призьорите за 2019 г., споделят организаторите Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост. За бъдещите кадри на мебелния бранш е обособена зона „Панорама на българското образование“, инициативата „Надпревара за знания“ е насочена към студентите  и учениците от професионалните гимназии.

.............................................................................................................................................................................................

Достъпът до изложенията е с входни билети, покани или предварителна онлайн регистрация, а през последния ден входът е свободен.

Пълната информация и програма на изложенията ще откриете на: technomebel.bg/index.php/bg/

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари