ИДЕАЛ СТАНДАРТ ПРЕДСТАВИ НОВА ВИЗИЯ И ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ ИНОВАЦИИ НА ISH 2017

  • 05.04.2017
  • Световен дизайн

От 14 до 18 март във Франкфурт  се проведе  най-голямото световно изложение ISH2017, където си дадоха среща  най-големите компании в сферата на иновативния  дизайн в банята,  ефективните технологии в отоплението и климатизацията и възобновяемите енергийни източници.  Идеал Стандарт традиционно взе  участие, представяйки своите последни иновации в областта на ефективното управление на водата.

Солидна експертиза

В продължение на повече от 100 години  Идеал Стандарт моделира санитарната индустрия с водещите си иновации. Продукти, като едноръкохватковият смесител с керамичен затварящ механизъм, тоалетната без ринг или ултра-плоското поддушово корито, са нововъведения на компанията от последните педесет години.  През 2015 година Идеал Стандарт  за първи път представи на пазара своята революционна технология Aquablade, ненадмината в ефективното измиване на тоалетната, получила десетки международни награди за дизайн и високо оценена от потребителите.  Благодарение на солидната си експертиза в разработката и производството на керамични изделия  и смесители , Идеал Станд арт  има уникалната позиция да продължи да играе водеща роля  в бранша, предоставяйки висококачествени и новаторски решения както за баните в жилищните сгради, така и за обществени нужди, включително  специфични области като здравните заведения.

Иновации, които впечатляват

Надграждайки богатото наследство в областта на иновациитетази година на ISHIdeal Standard  представя няколко иновативни продуктови решения:

  • Intellimix  - сензорно-задействащ се смесител, който предоставя едновременно сапун и вода от едно и също устройство, задавайки нови стандарти в ефективното управление на ресурси и качеството на потребителското изживяване.
  • Смесители  Markwik 21+ и мивки Contour 21+,   които са изключително ефективна комбинация за борба с разпространението на бактерии в болничните заведения.
  • Колекцията за цялостно обзавеждане на жилищни и хотелски бани Connect Air, вече допълнена със смесители със забележителен дизайн,  постигайки  лекота и ефирност  като израз на модерността. 
  • Ултра тънки и супер здрави мивки Ipalyss™,  които включват най-новата иновация на Идеал Стандарт, ултра тънкия  керамичен материал Diamatec. Този нов патентован материал е разработен с уникален микс от специално разработени и пречистени материали, като в резултат той е изключително здрав.

Всички изброени по-горе иновации са насочени към решаването на съвременните проблеми на света.  Глобалните тенденции имат значителен принос в използването на най-ценнияресурс - водата.  Демографските промени, необходимостта от устойчиво използване на ресурсите, борбата с инфекциите в здравните заведения, и нарастващото влияние на дигитализацията в нашия живот, изисква по-всеобхватни решения. 

Нова корпоративна визия

Това, което прави представянето на Идеал Стандарт на  тазгодишното изложение ISH различно от предишните  е, че компанията  предприема  важна стъпка в еволюционното си развитие.  Тя представи новата си корпоративна визия, която изразява свързаността на Идеал Стандарт със своите бизнес партньори в разработката и реализирането на решения за ефективно управление на водата.   Ето как определя този момент  Торстен Тюрлинг, Главен изпълнителен директор на Идеал Стандарт Интернешънъл: „ Нашият път е ясен: ще инвестираме сериозно в растеж, като се фокусираме върху нуждите на нашите клиенти-професионалисти, и развиваме иновации чрез свързана интелигентност. В крайна сметка, за всички нас най-важно е да добавяме стойност за нашите клиенти”

BIM-ready компания

Компанията  залага не само на продуктови иновации. Тя си поставя за цел  да направи връзката с професионалистите  лесна и удобна, чрез подобрени дигитални инструменти и услуги с добавена стойност. В тази връзка Идеал Стандарт представи своята BIM-библиотека  с повече от 4000 продукта и се представи като BIM-ready компания.

Да помогне на архитекти, строители, дизайнери, инсталатори, търговци  да издигнат своя бизнес - това е  значението на свързана интелигентностза Идеал Стандарт. Да работи с тях като им предоставя  решения, които отговарят на техните предизвикателства и техните нужди, които използват водата по-ефективно, които са по-лесни за инсталация, по-трайни или използват иновативни материали и модерни форми – това е мисията на Идеал Стандарт.

ПОВЕЧЕ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА IDEAL STANDARD НА ISH2017

.............................................................................................................................................................................................

 

 

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари