ILLUMINARTE INTERNI ПРЕДСТАВЯТ НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА CALLIGARIS

  • 01.09.2022
  • Всички

Представена на Salone del Mobile в Милано тази година, новата колекция на CALLIGARIS демонстрира комбинация от изтънченост, функционалност и елегантност. Такива, каквито могат да бъдат създадени само в Италия. „Моят живот, моят стил“ е вдъхновена от самия живот, разказва истории и е приканваща и лична. Колекцията демонстрира как добрият дизайн отива отвъд тенденциите и създава съкровени места, които да напълним със спомени. Колекцията на CALLIGARIS ни приканва:

„Настани се удобно и се чувствай у дома си.“

Компания с традиции, CALLIGARIS е създадена през далечната 1923 г. в Манзано, Италия като малка занаятчийска работилница. Основното им вярване е, че обзавеждането трябва да бъде също толкова функционално, колкото и елегантно. Почти 100 години по-късно, те търсят и приемат промяната. 

Всеки от нас е различен. Такива са и продуктите на CALLIGARIS.

Нека се вгледаме в основното вдъхновение за новата им колекция – човекът и неговия дом. Наглед място, на което да ядеш, спиш и работиш, всъщност домът означава много повече. От CALLIGARIS вярват, че начинът ни на живот е пряко свързан с дизайна, който ни заобикаля. Колекцията „Моят живот, моят стил“ предоставя елегантни и функционални решения, които да посрещнат разнообразните нужди на забързаното ни ежедневие. 

Оказва се, че отвъд простата подредба на мебели се крие палитра от емоции и въздействие върху продуктивността и настроението ни. CALLIGARIS разглеждат своите интериорни сценарии в 4 посоки – Natural, Glam, Urban, Pure. Елегантен щрих за всеки от нас.

Дизайнът на CALLIGARIS разказва истории, а героите сме всички ние.

През столовете и масите, диваните и лежанките, до леглата и килимите – CALLIGARIS търсят съвършенството във всеки един продукт. Иновативни и трансформируеми, те посрещат необходимостите на модерния лайфстайл. Нови материали и устойчиви финиши дават живот на изискани и авангардни продукти.

Кафе масичките Mushorrom са по дизайн на Bernhardt&Vella.

Съвременен дизайн за истинския живот!

Създават ярки акценти като Mush-room – кафе маси с плот от цветно стъкло и  ROCHE – килими в живописни форми. Приканват ни към органичните и меки форми на диваните от серията Ginza и релаксиращото кресло HAVEN. А черешката на тортата за нас е Seashell – елегантна трапезарна маса със скулптурна основа, създадена от цимент. Кой е казал, че функционалните мебели трябва да са скучни?

Нетърпеливи сме за мигове релакс сред мебелите на CALLIGARIS.

Как можете да пренесете новата колекция и във Вашия дом? 

ILLUMINARTE INTERNI е Вашият доверен съюзник. Свържете се с нашите консултанти, които ще Ви насочат към най-подходящата комбинация за Вашия интериор. С CALLIGARIS ще откриете пълната палитра за създаване на дома на мечтите Ви. А в нашия шоурум в гр. Бургас можете да видите на живо още много от предложенията на италианския бранд. Заповядайте!


ЗА КОНТАКТИ:

София и Бургас
0892 444 266; 0892 444 183
[email protected][email protected]
https://www.illuminarte.eu/
гр. София, Бул. България 106, Сграда А3 / гр. Бургас, Индустриална 39


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари