ИНОВАТИВНИ ПЛОЧКИ ЗА СТЕНИ: ЛЕКИ И ТОПЛИ НА ДОПИР

  • 31.03.2019
  • Всички

Фирма НОЛИНА представи на българския пазар новото поколение стенна облицовка Dumawall+ - истинска революция в бързото обновяване на сухи и влажни помещения. Dumawall+ са декоративни плочки за стени с модерен дизайн и с уникална четиристранна свързваща система език и жлеб, която създава безупречен монтаж без свързващи профили. Dumawall+ са изключително лесни за монтаж и поддръжка: без хамалогия с циментови замазки, лепила и машини за рязане. Dumawall+ могат да бъдат залепени на стената или поставени с помощта на скрити пирони, такер или лепило.

Dumawall+ плочки са с висока устойчивост на удар, не избледняват и са направени от солидни, UV устойчиви панели. Облицовките на НОЛИНА придават стилен и дълготраен завършек на всеки интериор.

Тези плочки са с приятна на допир текстурта и са топла облицовка за разлика от тежките и студени керамични плочки. Dumawall+ са 100% водоустойчиви, така че могат да бъдат монтирани в мокри помещения и спа центрове без никакви проблеми. Dumawall плочки са направени с революционната RCB®-технология (Rigid Core Board) - борд с твърдо ядро или твърд панел. Тази уникална и патентована технология гарантира, че те са изключително стабилни, безопасни и устойчиви на вода.

За повече информация посетете офисите на НОЛИНА в страната: София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

 

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:

София, бул. Асен Йорданов №9

тел./факс:  0886 087 267

[email protected]

www.nolina.bg

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари