ИНОВАТИВНИТЕ ПЛОЧКИ DUMAWALL

  • 23.07.2020
  • Материали и технология

При ремонт или изграждане на нова баня обикновено се залага на фаянс или гранитогрес, като изпитани във времето материали. Не се обръща внимание на дългия период на поставяне, мокрите процеси, поддръжката и почистването на фугите, както и появата на мухъл, които крадът от времето на съвременния зает човек. Днес всички търсим бързи, лесни, качествени и ефектни решения. 

Водоустойчивите стенни панели Dumawall, направени с революционната RCB®(Rigid Core Board) са точния избор:


•    RCB – борд с твърдо ядро
•    междинен висококачествен слой за стабилност
•    реалистично отпечатано многоцветно PVC фолио
•    защитен PU топ лак

..........................................................................................................................................................................................

Dumawall са с модерен дизайн и уникална четиристранна свързваща система, образуват естетична фуга, която не задържа мухъл и не се рони! Те са леки, 100% водоустойчиви, което ги прави подходящи за влажни и мокри помещения. Изключително лесни са за монтаж и поддръжка поради водонепропускливостта на горния слой, който не задържа нечистотии. Монтажа може да бъде осъществен директно върху старите плочки чрез лепене с бързовтърдяващо лепило – DumaFix или с приковаване посредством крепежни елементи като пирони, такер и скоби върху скара. 

Dumawall се произвеждат в Белгия в различни размери, така че да отговорят на визията, която търсите, включително и XL панели за душ частта. Широкоформатните плочки улесняват процеса на работа, което води до бързото завършване на банята и до по-малко разходи за труд.

Освен практични и функционални, плочките се отличават с много приятен, изчистен и същевременно ефектен дизайн, има голям избор от модерни декори в урбанистичен, елегантен, винтидж и органик стил.

DumaWall са създадени само за интериорна употрба, въпреки че имат висока UV устойчивост на слънчева светлина. 

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:

София, бул. Асен Йорданов №9

тел./факс:  0886 087 267

[email protected]

www.nolina.bg

За повече информация посетете офисите на НОЛИНА в страната: София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

..........................................................................................................................................................................................

     

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари