ИНТЕР КЕРАМИК ПОСРЕЩА ВИСОКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ПАЗАРА

  • 29.09.2021
  • Всички

Представяме ви нашите партньори от Интер Керамик. Компанията е добре позната като бранд на българския пазар, но относно информацията за нея като възможности, продукти, качество и ресурси - имаме наблюдения, че аудиторията ни не е добре запозната и с тази статия имаме желанието да ви дадем малко повече важни детайли.

Интер Керамик е семейна българска фирма, която се занимава с производство, асемблиране и дизайн на артикули за обзавеждане за баня, кухня и спа-градински зони. Компанията е разположена на над 15 000 кв.м площ и продължава да развива своите продукти и продуктови линии според търсенето и потребностите на своите клиенти. Разполагат с мащабна логистична зона, което гарантира на клиентите бързо и качествено обслужване както в България, така и на чуждите пазари. Фирмата днес е една от водещите компании в България като предлага най-голямо разнообразие в тази сфера на продукти, които са в наличност в складовите им зони - готови да бъдат доставени.

Една от водещите причини Интер Керамик да се държат така устойчиво на пазара е и тяхното основно мото: "Нашите клиенти и техният успех са важни за нас, затова се запознаваме в детайл с проектите им, за да можем да посрещнем високите изисквания на пазара и да направим заедно най-добрия избор!", каза в разговора си с нас мениджъра на компанията. Зад всеки проект стоят дълги часове труд, които поставят основата на най-важното - великолепни резултати, с които цялото семейство на Интер Керамик се гордее.

Техните артикули са характерни с иновативен дизайн и са с доказано ниво на качествата, които притежават. Това е основна ценност за марката ИНТЕР КЕРАМИК още от 2004г.  Дизайнерите и продуктовите мениджъри в компанията продължават да разработват колекции, предлагайки цялостни решения, базирани на тази традиция.  Така години наред ИНТЕР КЕРАМИК задава дневния ред в оформянето на битовата и жизнена среда на много семейства, обществени групи и трудови организации. Всеки продукт, който излиза с тяхното име е направен с огромно внимание към детайла и зад него стои работата на най-големите професионалисти в бранша. 

Компанията се стреми към постоянно развитие на своите продукти и линии и полага ежедневни грижи за асортимента. Растежът на предлагането върви ръка за ръка с постоянно подобряване в качеството на продуктите за крайния клиент.


Компанията се грижи за всичко до последния детайл от проектирането и развитието на дизайни за моделите си, така и всяка важна частица за тях. Интер Керамик работят и внедряват качество от световни и европейски производители за компоненти, необходими за най-доброто функциониране на продуктите, като техни партньори, например са:   керамични механизми SEDAL, Citec , Kerox, HENT, аератори Neoperl, меки връзки Tucai, термоглави Vernet

Компанията предлага модели ИЗЦЯЛО от МЕСИНГ и SS - сертифицирани за питейна вода. При моделите за вграждане имат разработки на *EASY BOX системи - за лесен и бърз монтаж. Фирмата е развила модели с възможност за ограничаване дебита на вода с цел водоспестяване.

Интер Керамик има своите доказани традиции в областта на мебелите и обзавеждането. Те използват различни материали за достигане на съвършенства, както за визия, така и за издръжливост и устойчивост. Разполагат с огромен набор от модели на различни размери и дават възможност на безброй комбинации за обзавеждане - вашето въображение е границата. Компанията инвестира и работи с възможно най-добрите материали - държи на високото качество, превърнало се в синоним за марката. Дават 10 години гаранция за ПВЦ материал. Използват естествени материали - включително разработват артикули от речен Камък, iStone и Plywood. Обковът, който предпочитат основно е Blum, и DTC.

При санитарията се използва висок клас порцелан с троен контрол на качество при изработка. При моноблок системите, компанията залага максимално на водоспестяващи механизми и действа с грижа за природата.  Използват се механизми Geberit, системи за пълно обливане, модели без ръб за лесно почистване. Седалките са важна част от съставните за моноблок или тоалетна чиния и основно са на Дуропласт. При седалките повечето модели в асортимента са с панти с бързо освобождаване - лесен монтаж и демонтаж, което дава възможност за лесно и цялостно почистване. Разбира се, има и огромно разнообразие от десени и цветове, както от различен материал, така и дизайн. И черешката на тортата - модели включително с 3Д принт.

В сегмента на ваните, Интер Керамик са развили изключително разнообразие от модели. Разполагат с така наречените дизайнерски free standing вани от фибро стъкло, iStone и, разбира се, с акрил. Асемблират голяма част от хидромасажните си вани в България, като използват италиански компоненти от водещ и признат производител - Sachit. При другите модели на марката залагат основно на още един водещ европейски производител за помпи - koler. Те произвеждат както хидромасажни вани за вътрешно, така и за външно пространство. При спа външните модели, компанията внедрява контролни системи на водещия европейски производител Balboa.  

Интер Керамик не прави компромис с качеството и използва само и единствено закалено стъкло при всички свои модели кабини и паравани. Разполагат с голяма гама покритие на размери и разновидности от 4мм до 10мм стъкло. Размерите които може да се намерят в каталога на компанията са от 40 см до 2м  и повече,  в зависимост от комбинации, които може да се предложат. По-голямата част от предлаганите модели са с функцията Eassy Assemble (лесен монтаж).

Една важна особеност при ЛЕД огледалата, които фирмата предлага прави впечатление. Интер Керамик има модели с различна цветна температура или комбинирана такава (с включени планки за монтаж), модели с touch управление и модели с нагревател - против замъгляване. Те са с вградени увеличителни огледала или ефекти. Друг водещ елемент при LED огледалата е покритието -  Cooper free mirror,  което дава гаранция за издръжливост без нарушение за дълъг период от време, дори и извън гаранционен срок.

 

Кухненският сектор е също много важна и силна страна от опита на Интер Керамик. Компанията покрива огромен набор от модели, форми и размери. В асортимента има модели от кухненски мивки изработени от порцелан, неръждаема стомана SS201 и SS304, от композитен и естествен материал, както и комбинирани модели със стъклен плот - в различни възможни цветови гами. Фирмата развива модели, които са handmade. Налични са  квадратни и кръгли сифони с възможност за автоматично функциониране. Предлагат покрития на мивките като: темпико, PVD, хром-гланц, декор, сатен и други видове. Развили са и огромен асортимент от допълващи мивките модели -  кухненски смесители и аксесоари в същите серии и линии.


Всеки продукт от марката ИНТЕР КЕРАМИК идва с твърдата гаранция за произход и качество, една от ценностите, на които се гради доброто име на фирмата. Тя разполага с модерно оборудван и специализиран СЕРВИЗЕН център за спокойствието на крайния клиент и фирмите, с които партнира. Всеки продукт от богатата гама има осигурено гаранционно обслужване при необходимост, което утвърждава доверието в марката ИНТЕР КЕРАМИК още повече. Изградените с модерно оборудван собствен производствен отдел и линии за асемблиране, дават възможност на компанията да задоволи търсенето на крайния клиент с безгранично разнообразие. 

Днес продуктите с марка ИНТЕР КЕРАМИК олицетворяват съвършенството до последния детайл. Благодарение на внедрените иновативни производствени процеси, продуктите на фирмата са произведени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалността, финесът, ефективността и лекотата са ясно изразени  при използването на всеки продукт ИНТЕР КЕРАМИК, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти.  Тези артикули ярко се отличават с интуитивна управляемост,  дълготрайно качество и контролирана  и резонна цена.

Съсредоточавайки се върху ергономичния аспект на помещението на банята, дизайнерите на фирмата постигат оптимизирана функционалност и отличителна цветност и разнообразие в своите продукти, което дава резултат на развитието и до днес.

Фирмата продължава да обогатява своята гама с нови и нови модели и вече цели продуктови групи за обзавеждане на бани, кухни и СПА продукти с различни и иновативни функционалности.  Благодарение на устойчива концепция за търговски отношения и твърди принципи на коректност на организацията, ИНТЕР КЕРАМИК се оформя като сплотено и работещо за общото бъдещо развитие СЕМЕЙСТВО.


ЗА КОНТАКТИ:


02 841 10 45
[email protected]
www.interceramicbg.com

Последвайте Интер Керамик в Instagram и Facebook


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари